Jump to content

πως κανω ΟΡΙΣΤΙΚΗ καταργηση φλοπυ? μου το εγκαθηστα συνεχεια χωρις να υπαρχει!

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ρε παιδια πως γινεται ενω εχω αποσυνδεσει το φλοπυ πανω απο τη μητρικη να μου κανει εγκατασταση οδηγου για το φλοπυ? αφου δεν υπαρχει!!!:...: (κανω καταργηση απο τη διαχειρηση συσκευων και μετα απο λιγο μου βγαζει μηνυμα οτι εγκαθησταται οδηγος για το φλοπυ)

Απο το bios..Στην επιλογη που οριζεις τους δισκους κατω κατω εχει και επιλογη για drive a : καντην disable :)

α οκ θενξ!αλλα γιατι μεσω windows δε γινεται? αλλο ο κοντρολερ του γλοπυ αλλο το φλοπυ. οκ εχω κοντρολερ αλλα δεν εχει τιποτα πανω τι βλεπει και εγκαθηστα?:blink:

Βλέπει τον controller. Το floppy είναι ίσως η πιό παλιά τεχνολογία από ότι έχουμε πλέον στο pc μας, οπότε κουβαλάει κάποια κουσούρια της εποχής του. Το 1984 που πρωτοπαρουσιάστηκε στους προσωπικούς υπολογιστές, σίγουρα δεν είχαν σκεφτεί πως θα συμπεριφέρεται 20+ χρόνια αργότερα ;) Μην ξεχνάμε ότι τότε δεν υπήρχαν καν σκληροί δίσκοι, οπότε ήταν υποχρεωτικό να το έχεις κι έτσι δεν υπήρχε τρόπος να ελέγξει το μηχάνημα αν είναι συνδεδεμένο ή όχι :)

ναι δε λεω αλλα οι κοντρολες απο τοτε μεχρι τωρα ειναι πανομοιοτυποι? θα μπορουσαν πιστευω να προσθεσουν λειτουργιες.... τεσπα αφου διορθωνεται...

tolis εχεις μητρικη asus?στην δικη μου εχει‘δεν εχει το συστημα εγκαθιστα φλοπυ για καποιο λογο,οποτε μαλλον δεν μπορεις να κανεις κατι για αυτο

Απο το bios "disable onboard fdc" η "disable fdc" η "disable onboard disk controller" καπως ετσι θα το βρεις και μετα κανεις και το floppy a:disable οπως ειπαν πιο πανω.

Αρχική απάντηση από GoMaR

Τελικα κανοντας το disable στο εγκαθηστα και παλι ;

ναι ενταξη καταργηθηκε!!σας ευχαριστω ολους!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.