ison Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2007 Αν και το προβληματακι το εχω εδω και καιρο σημερα αξιωθηκα να το ψαξω Λοιπον λειτουργικο windows xp SP2 / mobo dfi ultra D sli (nforce 4 sli) Απο οτι ξερω (και ξερετε) η εν λογω mobo υποστηριζει usb 2.0 οποτε μεχρι εδω ολα καλα. Ελα ομως που δεν δουλευει και εξηγω: Οπου και να συνδεσω τον εκτυπωτη ή το ipod nano μου (και τα 2 usb 2.0) πεταει το παρακατω μυνημα Αυτο γινεται ειτε τα συνδεσω μεσω του usb 2.0 hub της dell (24fpw widescreen) ειτε μεσω του hub του stacker (του παλιου μοντελου το οποιο και δεν ξερω αν ειναι usb 2.0) το οποιο ειναι συνδεμενο πανω στη mobo ειτε αν τα βαλω κατευθειαν πανω στις θυρες του mobo απο πισω. Απο οτι φαινεται στο device manager υπαρχει καποιος usb 2.0 controller και υποτιθεται οτι τα usb 2.0 drivers ειναι ενσωματομενα στο SP2. Εδω ομως μου λεει οτι δεν υπαρχει οταν κανω κλικ στο warining! :X: Απλα βοηθεια γιατι εχω χαθει ...μηπως 1 στο μηριο παιζει τπτ στο bios?
Spyrious Μάϊος 19, 2007 #2 Μάϊος 19, 2007 Θα βάλεις το cd της μητρικής και θα κάνεις εγκατάσταση το patch usb 2.0.Μετα στον device manager δεξί κλικ σε κάποιο usb hub (δεν θυμάμαι ποιο ακριβως δοκίμασε τα όλα και δες) και update driver, αστο στο automatic και είσαι κομπλε.
Spyrious Μάϊος 19, 2007 #3 Μάϊος 19, 2007 Οπότε και τα δυο usb controllers θα γίνουν ένα στον device manager.
ison Μάϊος 19, 2007 Author #4 Μάϊος 19, 2007 Ηταν οντως τοσο απλο ! Ψαχνομουν παντου και δεν εβαλα το cd της μητρικης ....Να σαι καλα ευχαριστω για το help!
Spyrious Μάϊος 19, 2007 #5 Μάϊος 19, 2007 Αρχική απάντηση από ison Ηταν οντως τοσο απλο ! Ψαχνομουν παντου και δεν εβαλα το cd της μητρικης ....Να σαι καλα ευχαριστω για το help! Χαίρομαι που βοήθησα.
Occultist Μάϊος 22, 2007 #6 Μάϊος 22, 2007 Tο ίδιο αποτέλεσμα θα είχες και αν απλά έκανες update τον driver μέσα από το device manager. Θα πέρναγε μόνο του το usb2 driver των windows. Δε γνωρίζω γιατί δεν το κάνει κατευθείαν με την εγκατάσταση των windows αλλά, δοκιμασμένα, λειτουργεί και με αυτόν τον τρόπο.
Saber_Rider Μάϊος 22, 2007 #7 Μάϊος 22, 2007 Εγώ έχω την LanParty της υπογραφής μου με Windows XP Pro SP2. Το cd της mobo δεν είχε κάποιο patch για usb 2, αλλά από όσο ξέρω υποστηρίζει usb 2! Όταν συνδέω συσκευές usb2 δεν εμφανίζεται το μήνυμα "This usb device can perform faster if you connect it to a high speed usb 2.0 port..." Αφού δεν έχω εγκαταστήσει driver για usb 2 αφού δεν υπήρχε στο cd, έχω ή δεν έχω usb 2;; Μήπως ο driver μπαίνει μαζί με τον driver για το nForce 4 sli;; Να και μια photo από τον Device Manager.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.