spH3RiCal Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2007 Μπορει να μπει delta μεσα σε tuniq tower? Θα δω καμια σημαντικη διαφορα (-3-4 βαθμους τουλαχιστον) η μπα? Εν τω μεταξυ δε ξερω τι θα γινει και με το airflow, τωρα η tuniq φυσαει προς τα επανω στον 12αρι του τροφοδοτικου (εχω και ενα 12αρι πισω στο κουτι) αλλα αμα μπει delta παιζει να εχω προβλημα εξαγωγης? Υποθετω τα 24W που τρωει τα τρωει σε full mode ετσι..? Αλλιως παιζει προβλημα οχι τιποτα αλλο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάϊος 18, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2007 Γνωρίζεις βέβαια να υποθέσω ότι κάνουν ΠΟΛΥ φασαρία οι Delta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Μάϊος 18, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2007 Νομιζω οτι πρεπει να βαλεις την tuniq να φυσαει προς τα εξω. Θα εχεις καλυτερο αποτελεσμα και θα εχεις μια διαταξη τυπου push-pull. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Μάϊος 19, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2007 Ναι το ξερω οτι ειναι καλυτερα αλλα τα παιδια της dfi που σχεδιασαν την mb εχουν βαλει ετσι τις τρυπες που μπαινουν οι βιδες ωστε να μπορει να κοιταει η προς το psu η προς τον πατο.. Ρυθμιστη στροφων δε μπορω να βαλω στον delta (μου εχουν μεινει 2 απο κατι TT)? Γιατι απο οτι εχω διαβασει panel που να δινει 24w δυσκολα βρισκεις (βεβαια εχω αυτο της zalman που σηκωνει 6 fans αλλα και παλι δε ξερω).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 19, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2007 OXI δεν μπορει να μπει για ενα απλο και μονο λογοπροφιλ κανονικου ανεμιστιρα 25mm προφιλ delta 38mmαρα για 13 χιλιοστα δεν θα χοραει εκτος βεβεα εχει τοσο χωρο αναμεσα που δεν το νομιζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak Μάϊος 19, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2007 υπαρχουν και delta 120x25 αλλα για Ελλαδα λιγο δυσκολο το βλεπω...http://www.sidewindercomputers.com/de12ff1.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Μάϊος 19, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2007 Αν και δέν νομίζω με την Tuniq να χρειαστείς καλύτερο ανεμηστήρα απο αυτόν που έχει Εκτος βέβαια αν πας για να σκόρ μονάχα και θέλεις καλύτερη ροή αέραΣτις 1300rpm είναι ο δικός μου και ούτε θόρυβο εχω και καλά αποτελέσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Μάϊος 20, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2007 Ναι ουτε εγω εχω προβλημα.. Απλα εχω ενα -πως να το πω- κολλημα ( ) με fans οποτε.. Τωρα το ειδα ρε γμτ το 38mm.. Τεσπα θα ψαξω για 25αρι αν και μαλλον δε το βλεπω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak Μάϊος 21, 2007 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 αν εχεις μεγαλο κολλημα, το μαγαζι στο λινκ που δινω στελνει Ελλαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 21, 2007 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 παντος αν θες δυνατο φανακι κητα η για thermaltake smartfan 120 που βγαζει σχεδον 100cfm αλλιος απο εξωτερικο για delta στα 25mmφιλικι συμβουλι για 24/7 οι delta δεν ειναι θα σε τρελανουνε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Μάϊος 21, 2007 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 Ναι αυτο λεω αν υπαρχει καποιος τροπος να βαλεις διακοπτη και να ανεβοκατεβαζεις την ταση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Μάϊος 21, 2007 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 Υπαρχει 1)και λεγεται υποτασιομετρο αυτο εχω κανει και εγω σε καπους ανεμηστηρες μπορεις να το βρεις σε μαγαζια με ηλεκτρονικα ειδη οικονομικη λυση και μεγαλυτερο ευρος ρυθμισης στροφων 2) bay μπροστα στον υπολογιστη και αυτο αξιζει πιο ακριβη λυση αλλα μπορεις να ρυθμισεις μεχρι 4-6 ανεμηστηρες μικροτερο ευρος στροφων εμφανισιακα καλυτερο μπορεις να δεις και θερμοκρασιες σε καποια απο αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Μάϊος 21, 2007 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 Εχεις κανενα Link για το smartfan? Γιατι δε βρηκα καπου.. Το καλυτερο που βρηκα μεχρι στιγμης ειναι ο xilence απο εδω --> http://www.checkmate.gr/products.php?cid=38 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Μάϊος 22, 2007 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Μπορείς να τον στερεώσεις απ'έξω να φυσάει προς τα μέσα (με τη φορά του εξωτερικού ανεμιστήρα)......και ναι θα δείς - 4*C και θερμοκρασία πιό κάτω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 22, 2007 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Μην το σιγουρευεται πάντως στο θεμα ποτενσιομετρου γιατι οι delta - sunon - και λοιποι πολυ δυνατοι ανεμιστηρες εχουν βαρυ μοτέρ-φτερωτή και πχ , στα 5v παιζει [το σιγουρο δλδ] να μην ξεκινανε καθολου και να χρειαζοντε 7-8 volt ας πουμε οποτε παλι φασαρια θα κανουν , Link to comment Share on other sites More sharing options...
gprhellas Μάϊος 22, 2007 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 δηλ. κάτι σαν αυτό............. πρόσεχε όμως από το βάρος.....μπορεί να πέσει...... PS μήν ξεχάσεις να κολήσεις στην πόρτα το ακόλουθο σήμα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Μάϊος 22, 2007 Author #17 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 wow καλη φαση.. Θα κανω και εγω αμα ειναι καμια τετοια πατεντα μου φαινεται. Ο μεσα ανεμιστηρας δε πιεζεται απο την ροη του delta να λειτουργει σε μεγαλυτερα rpm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Μάϊος 22, 2007 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από gprhellas [Σήμερα, στις 11:23] δηλ. κάτι σαν αυτό............. πρόσεχε όμως από το βάρος.....μπορεί να πέσει...... Κανοντας αυτο που λες οχι ομως με Delta an αλλα με καποιον αλλο ειδε καλυτερη αποδοση και αν ναι ποσο και προς τα που ειναι η ροη του αερα Εκει που τραβαει ο εσωτερικος ανεμηστηρας ή εκει που φυσαει προς τα εξω??? Σκεφτομαι να το κανω και εγω αυτο αν αξιζει αν μπορεις πες μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Rider Μάϊος 24, 2007 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2007 Αρχική απάντηση από spH3RiCal [19-05-2007 12:20] Ναι το ξερω οτι ειναι καλυτερα αλλα τα παιδια της dfi που σχεδιασαν την mb εχουν βαλει ετσι τις τρυπες που μπαινουν οι βιδες ωστε να μπορει να κοιταει η προς το psu η προς τον πατο.. Θα έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με την tuniq πάνω σε Lanparty! Μήπως βγαίνει τελείως το κίτρινο πλαίσιο γύρω από το socket και από κάτω έχει και άλλες τρύπες; Μήπως καλύτερα είναι να πάρω την Infinity που ο ανεμηστήρας της μπαίνει από όποια μεριά θέλεις, θα έχει καλύτερα αποτελέσματα πάνω σε LanParty επειδή θα ρουφάει αέρα από μπροστά και θα τον πετάει πίσω;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Μάϊος 24, 2007 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2007 Εγω εχω βαλει στην Infinity τον ανεμιστηρα να φυσαει προς τα εξω, στην μερια που φυσαει εξω ο πισω ανεμιστηρας. Ειναι και κοντα και σχεδον στην ιδια ευθεια. Μια χαρα θερμοκρασια εχει. Μεχρι το πολυ 33 βαθμους σε idle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.