Jump to content

2*2900xt for testing...

voudas

Recommended Posts

τις κάρτες τις έχει για ένα πρώτο test run ο γορίλλας... μέσα στη βδομάδα πρέπει να οργανώσουμε το ln2 + dual cascade run... ως τότε υπομονή :p

Αρχική απάντηση από Voudas

τις κάρτες τις έχει για ένα πρώτο test run ο γορίλλας... μέσα στη βδομάδα πρέπει να οργανώσουμε το ln2 + dual cascade run... ως τότε υπομονή :p

ο γοριλλας να μπει στο κλουβι του,και να δωσει τις καρτες σε σενα:p

Αφου σας είπα η κάρτα πετάει ότι παιχνίδι και αν έριξα επάνω της σε 1440χ900 Μόνο το demo του lost Planet δεν μου τα λέει καλά ...

Αρχική απάντηση από Jos3ph

Αφου σας είπα η κάρτα πετάει ότι παιχνίδι και αν έριξα επάνω της σε 1440χ900 Μόνο το demo του lost Planet δεν μου τα λέει καλά ...

μιλαμε για C.F

Αρχική απάντηση από ΟΕW1999 [Χθες, στις 20:19]

:OT: Jos3ph Δεν μας είπες τι εντυπώσεις σου άφησε ακόμα η κάρτα σκόρ παιχνίδια, ήχο,:OT:

Είναι??? Δεν βλέπω απάντηση και αμυσηχώ

Για εδώ ήταν η απάντηση ... Σκορ και άλλα έχω πει στο άλλο τοπικ , αλλά αμα θέλετε τα μαεύω σε ένα τοπικ όλα μαζί !!!

Αρχική απάντηση από def [18-05-2007 22:47]

σε αυτο παραδεχομαι την ATI, ακομα και σε κορυφαια μονταλα εχει χαμηλες τιμες:T: τουλαχιστον τωρα

Ενταξει σχετικο λιγακι αυτο

Εδω που τα λεμε ΧΤ ειναι και οχι XTX...

To XT ειναι παρομοια κατηγορια με το GTS

Αμα η ΑΤΙ ειχε βγαλει XTX σιγουρα θα την ειχε καμια 500-600 Eυρω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.