Jump to content

+1 και λοιπές "επεξηγηματικές" απαντήσεις

jpavly

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Winters [Σήμερα, στις 19:23]

Ρε συ jpavly γιατι δεν βαζεται ελαχιστο αριθμο χαρακτηρων στα post? πχ 20 χαρακτηρες...

Mετα να δεις τι θα γινει....

π.χ.

γηηττδτετδφτερ5!@#$$γτφψστδρτδφ

+1

Αρχική απάντηση από zyx

εμενα παντος αυτο το +1 με γυρναει τα αντερα

Join the club. ;)

Aπο τότε που βγήκαν τα +1, +10000 και +whatever, ξεχάσανε να γράφουνε προτάσεις ορισμένοι. Δεν ξέρω αν για κάποιους είναι "cool" αλλά για μένα είναι πολύ ενοχλητικό. Παίζει και η διαφορά ηλικίας μεταξύ των μελών φυσικά (aka μερικοί μάλλον γεράσαμε...) αλλά θεωρώ πως αν βαριόμαστε να ποστάρουμε καλύτερα να μην ποστάρουμε καθόλου. Στην τελική γράψε ένα "Έτσι είναι, συμφωνώ", "Well said!" κάτι τέλος πάντων....

Just my 2 cents.

Ωραία το θεματάκι που ανοίχτηκε γιατί δεν σας κρύβω ότι μου έχει τύχει να διαβάζω κάτι για να πάρω αποφαση μία αγορά και εν τέλει το νήμα κατέληξε να περιέχει αντί σαφών και καθαρών απαντήσεων τα "+1", "+1 και απο μένα" κτλ... Εν τέλει βέβαια μπερδεύτηκα, δεν κατέληξα πουθενά και ακόμα είμαι στο ψάξιμο....

Τώρα το θέμα με το post counter δεν ξέρω τι παίζει και τι προνομία έχεις άμα έχεις 300,500 ή 2000 ποστ αλλά σίγουρα καλό είναι τουλάχιστον μαζί με το +1 σου, να λές και 2 πράγματα γιατί στην τελική και τουλάχιστον για εμένα το thelab.gr πέρα απο ενημερωτικό χαρακτήρα έχει και συμβουλευτικό....

Πάντως έχει πέσει στην αντίληψη μου να διαβάσω μηνύματα άκρως σνομπίστικα λόγω του γεγονότος των λίγων πόστ του άλλου....

σωστά τη είναι αυτά τα +1... γράψτε μια απάντηση της προκοπής. μπορεί το κάτι παραπάνω να ανοίξει σε βάθος την συζήτηση και να βγουν περισσότερα αποτελέσματα από ένα thread

Όλοι τα λέτε σωστά υπό την δική σας οπτική. Το καλύτερο όμως που ειπώθηκε μέχρι στιγμής είναι αυτό:

Αρχική απάντηση από AGRIMI

μπορεί το κάτι παραπάνω να ανοίξει σε βάθος την συζήτηση και να βγουν περισσότερα αποτελέσματα από ένα thread

-1

Παιδιά φορουμ == συζήτηση, τι +1 και αηδίες...

φανταστείτε μια παρέα απο ανθρώπους που μιλάνε και αντί να αρθρώνουν προτάσεις με τις απόψεις τους, να λέει κάτι ο πρώτος και μετά να λένε οι άλλοι "+1"...

έχει την ίδια αξία με off topic σχόλια για μένα...

Αρχική απάντηση από Shaman [Σήμερα, στις 20:17]

Join the club. ;)

Aπο τότε που βγήκαν τα +1, +10000 και +whatever, ξεχάσανε να γράφουνε προτάσεις ορισμένοι. Δεν ξέρω αν για κάποιους είναι "cool" αλλά για μένα είναι πολύ ενοχλητικό. Παίζει και η διαφορά ηλικίας μεταξύ των μελών φυσικά (aka μερικοί μάλλον γεράσαμε...)

Σιγα ρε γερο. Να σου δωσουμε τα υπογλωσσια! Πηγες στην Αγγλια, εκοψες 2 μηνες το WoW και γερασες αποτομα 20 χρονια! Ξαναμπες στο burning crusade να νιωσεις 18 ετων πιτσιρικι παλι.

Εγω δεν εχω βαλει ποτε "+1". Δεν ξερω προσθεση. Χημικος ειμαι.

Εγώ πάλι νομίζω ότι το καλύτερο είναι του shaman:

Αρχική απάντηση από Shaman

.... αλλά θεωρώ πως αν βαριόμαστε να ποστάρουμε καλύτερα να μην ποστάρουμε καθόλου.

...διότι υπάρχει η μόδα τελευταία αυτό το "κάτι παραπάνω" να οδηγεί τα θέματα ...."εκτός θέματος"

Αρχική απάντηση από SLN

Σιγα ρε γερο. Να σου δωσουμε τα υπογλωσσια! Πηγες στην Αγγλια, εκοψες 2 μηνες το WoW και γερασες αποτομα 20 χρονια! Ξαναμπες στο burning crusade να νιωσεις 18 ετων πιτσιρικι παλι.

Να σου πω ότι έχεις άδικο? Έκανα 10 φορές πάνω-κάτω όλο το Azeroth και δεν καταλάβαινα τίποτα. Τώρα γύρισα πάλι στα γυμναστήρια και στις σπουδές και τις υπόλοιπες αηδίες και γυρίζω σπίτι πεθαμένος κάθε βράδυ... Real life sux - Blizard rulez ρα!

(’σε που κάθε φορά που πάμε για καφέ μαζί αισθάνομαι ότι φεύγω με 10 χρόνια στην πλάτη... Τσάι, βήχας, τι χρώμα ήταν τα κ@κ@ σου το πρωί, αν σου άλλαξε τα φάρμακα ο γιατρός, που μετατοπίστηκε ο πόνος που είχες στον αστράγαλο....Πάμε για καφέ λέει μετά "να τα πούμε"....)

Sorry για το off-topic. Επίτηδες το έκανα για να επιβεβαιώσω το post του Snips. :hehe:

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 22:52] ...διότι υπάρχει η μόδα τελευταία αυτό το "κάτι παραπάνω" να οδηγεί τα θέματα ...."εκτός θέματος"

Εμένα δε με χαλάει το +1 όταν το βλέπω, αλλά θέλω να υπάρχει ΕΣΤΩ και μισή πρόταση δίπλα. Έστω ένα:

+1, συμφωνώ απόλυτα

φαίνεται καλύτερα από το:

+++++++++++++++++++++++1

Γνώμη μου είναι να αποφεύγονται τα μονολεκτικά +-1.

Αρχική απάντηση από DJD

Όλοι τα λέτε σωστά υπό την δική σας οπτική. Το καλύτερο όμως που ειπώθηκε μέχρι στιγμής είναι αυτό:

ναι ας πουμε ενα flame πρωτοκλασατο , don perignion 1952 :p

φανταστείτε μια παρέα απο ανθρώπους που μιλάνε και αντί να αρθρώνουν προτάσεις με τις απόψεις τους, να λέει κάτι ο πρώτος και μετά να λένε οι άλλοι "+1"...

Δεν είναι καλό παράδειγμα. Ο γραπτός λόγος σε ένα φόρουμ δεν μπορεί να συγκριθεί με τον προφορικό (ούτε με τον τυπικό γραπτό λόγο). Γνωρίζεις πολλούς ανθρώπους για παράδειγμα που στον προφορικό λόγο βγάζουν την γλώσσα τους όταν θέλουν να που κάτι αστείο -- πράγμα που μόλις έκανε ο νεαρός μας φίλος παραπάνω?

Έχω συμμετάσχει πάντως σε πολλές συζητήσεις οπου ακούω: "και εγώ το ίδιο πιστεύω με τον/την τάδε" χωρίς κανένα άλλο σχόλιο. Συνεπώς θεωρώ το "+1" αρκετά φυσιολογικό.

Σε ότι αφορά τον μετρητή μυνημάτων είναι μάλλον τεχνικό θέμα, και οι λύσεις είναι πολλές. Θα μπορούσανε για παράδειγμα να μην μετράνε μυνήματα με μικρό αριθμό λέξεων.

Παντως να επισημάνω ότι στις αγγελίες το όριο των 300+ posts δεν υπάρχει πια, οπότε δεν υπάρχει ουσιαστικός λογος για +-1 μυνηματα με στόχο να αυξηθουν τα ποστς :)

Εχει δίκιο ο jpavly, το τραβήξαμε από τα μαλλια το θέμα :p

Παντως σοβαρα τωρα, εχει παρατηρηθει πολλες φορες η φαση να βγαινει καποιος και να ρωταει κατι "σχετικα απλο" οπως "τι μητρικη/τροφοδοτικο/μνημες/core2duo να παρω? Και συνηθως σε 1-2 ποστ καποιος καλοθελητης θα βρεθει να πει μια απαντηση ειτε πολυ δικαιολογημενη ειτε οχι, αλλα που κατα 99% ΚΑΛΥΠΤΕΙ το ζητουμενο.

Εγω ας πουμε σαν τυπος που θελει να βοηθησει τον τυπακο που ανοιξε το θεμα συμφωνω με την προταση που δοθηκε πληρως. Δεν εχει νοημα να ποσταρω κατι.

Ελα ομως που βγαινει ο ενδιαφερομενος και γραφει π.χ. "Ωραια, καμμια αλλη αποψη ρε παιδια?"

Και ξεκινανε απο κατω ολοι quote το ποστ με την μαματη απαντηση και τα "+1", "+2". Απο αυτη την αποψη, για μενα, δικαιολογειται το "+1"

Τωρα αν αντι για +1 γραψει ο αλλος "συμφωνω με τον αλλον" μπορει να ειναι πιο ευπεπτο για τα εντερα του Θοδωρη αλλα δεν αλλαζει το ανουσιο του θεματος.

Το παραπανω δεν αποτελει δικαιολογια για τα "+1", απλα ενα παραδειγμα οπου δεν ειναι τοσο εμετικο το +1. Αρκει να μην γινεται συνεχεια.

Αρχική απάντηση από zaxos

Παντως να επισημάνω ότι στις αγγελίες το όριο των 300+ posts δεν υπάρχει πια, οπότε δεν υπάρχει ουσιαστικός λογος για +-1 μυνηματα με στόχο να αυξηθουν τα ποστς :)

Εχει δίκιο ο jpavly, το τραβήξαμε από τα μαλλια το θέμα :p

Μια χαρα ισχυει το οριο και καθε φορα που θελω κατι παρακαλαω τον gznp και με τα χιλια ζορια την βαζει.

post-5156-1416073099,7108_thumb.gif

Αρχική απάντηση από nikoszax

Μια χαρα ισχυει το οριο και καθε φορα που θελω κατι παρακαλαω τον gznp και με τα χιλια ζορια την βαζει.

Xεχεχχεχεχε, αν δεν πάρω ποσοστά δεν τη βάζω lol :D :D :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.