helloween Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2007 Ξέρει κανείς γιατί ενώ με player το VLC μου δείχνει ότι παίζει η ταινία (ακούω τον ήχο, και ο χρόνος τρέχει) γιατί δεν έχω εικόνα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Μάϊος 17, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2007 Τι ειδος βιντεο προσπαθεις να δεις? Μηπως λειπει καποιος codec? Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Μάϊος 17, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2007 divx πως θα δω ποιος codec μου λειπει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 18, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2007 Θωρητικα ο VLC δεν χρησιμοποιει εξωτερικους codecs....εχει ενσωματωμενους.Δοκιμασε να κατεβασεις την τελευταια εκδοση του VLC. Αλλιως δοκιμασε να περασεις το ffdshow και παιξε με Media Player. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Μάϊος 18, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2007 θα μπορώ να αλλάζω υπότιτλους? με το ffdshow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βίξ Μάϊος 18, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2007 Δεν μπορείς με το ffdshow. Ο vlc δεν βασίζεται στους codecs των Windows (directshow, acm κλπ) αλλά έχει την δικιά του εσωτερική αποκωδικοποίηση με αποτέλεσμα να είναι αρκετά πιο γρήγορος σε όσες κωδικοποιήσεις υποστηρίζει.Το "όσες" είναι αρκετά μεγάλος αριθμός αλλά πάντα μπορεί να πέσει κανείς σε κάτι παράξενο (πχ. Realvideo) οπότε πρέπει να πας σε λύση directshow, δηλ. wimp, media player classic, bsplayer, winamp κλπ.Υποτίτλους μπορείς να αλλάζεις με δεξί κλικ, εφόσον ο υπότιτλος έχει το ίδιο όνομα με το αρχείο που βλέπεις. Μπορείς να τους φορτώνεις μαζί με το αρχείο ανεξαρτήτως ονόματος από το open file. Μπορείς επίσης να ορίσεις τις γλωσσικές προτιμήσεις για τους υποτίτλους καθώς και το μέγεθος των γραμμάτων στις επιλογές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.