pug_f_e Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2010 εβαλα ρε παιδια υδροψυξη σε εναν 8500(μπλοκ fusion v2)kai σε καρτα γραφικων Hd4870 512 (μπλοκ dtec)αυτα με ενα τριπλο ψυγειο Gtx360 και 2 ανεμιστηρες τερμα ψοφιους να το φυσανεοι θερμοκρασιες μου ειναι 45 με 55 βαθμους...αλλα δουλευει στα 1.08 βολτ(απο 1.20κατι που ειναι το στοκ)δηλαδη αμα δουλευε συνεχεια εκει θα ειχα αλλους 5-10 βαθμους πανω)και 55 η καρτα γραφικωνπιστευω ειναι παρα πολυ.Βεβαια πιστευω οτι "ζεσταινει το συστημα" η καρτα γραφικωνεσεις τι λετε???πριν ειχα διπλοπυρηνο amd 5600 kai karta 8600gtx 256 και με την ιδια φαση πανω απο 40-42 δε πηγαινε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 18, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2010 Ανεβασε φωτο απο το μηχανημα σου να δουμε.Θερμοκρασια περιβαλοντος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Αύγουστος 18, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2010 θερμοκρασια δωματιου 33-34 By pug_f_e at 2010-08-18 By pug_f_e at 2010-08-18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Αύγουστος 18, 2010 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2010 Οι θερμοκρασίες που λές είναι σε Prime95 ή IDLE ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Αύγουστος 18, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2010 σε idle φυσικα..αν ηταν στρεσαρισμενο και ειχε τετοιες θερμοκρασιες θα χαιρομουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 18, 2010 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2010 Κοιτα για το cpu 45 με θερμοκρασια περιβαλλοντος 35 μου φαινεται λογικο, ιδιως με 2 ανεμιστηρες ψοφιους. Δοκιμασες με λιγο περισσοτερο αερα? To block ειναι bowed?Για την καρτα ειναι λιγο ανεβασμενες. Θα ελεγα να τσεκαρεις το πατημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Αύγουστος 18, 2010 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2010 Με το δεδομένο ότι έχεις λίγες στροφές στους δυο 2 ανεμιστήρες αντί για 3 (αν δεν κάνω λάθος) και την θερμοκρασία δωματίου αρκετά ανεβασμένη νομίζω είναι λογικές.Αν μπορείς δώσε στροφές στα φαν να δούμε διαφορά.Επίσης δώσε screen shot με το real tempουπς Mε πρόλαβε ο Χρήστος:094: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Αύγουστος 18, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2010 το δωματιο ηταν 33-34 και οι cpu 45-52+ (oxi 45)τις θερμοκρασιες τις εβλεπα με everest και hwmonitorΠιστευω ειναι αξιοπιστα..και εξακολουθω να πιστευω οτι τη δουλεια τη κανει η καρτα γραφικωνμολις το ανοιξα τωρα..και με 31-32 στο δωματιο η καρτα γραφικων ξεκινησε με 46 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Αύγουστος 18, 2010 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2010 μην αγχώνεσαι καλοκαίρι είναι εγώ μόνο με το cpu στο νερό και τριπλό ψυγείο με 3 coolermaster στις 1000rpm είμαι εδώ : [ATTACH]9076[/ATTACH] με aircondition στους 27 βαθμούς . Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Αύγουστος 19, 2010 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2010 Όπως και να το κάνουμε η κάρτα σου είναι αρκετά θερμοφόρα και συμβάλει στην αύξηση της όλης θερμοκρασίας.Όμως τριπλό ψυγείο με δυο χαμηλοστροφα φανς νταλα καλοκαίρι δύσκολα θα κατεβάσει κι' άλλο τις θερμοκρασίες.Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είσαι σε λογικά πλαίσια αναλόγως των δεδομένων και συνθηκών.Για να σου φύγει η ιδέα δες πάλι το πάτημα και την πάστα στη κάρτα.Και στην ανάγκη δοκίμασε και το άλλο μπλοκ (11) που έχεις. Δεν ξέρεις καμιά φορά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Αύγουστος 19, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2010 Όπως και να το κάνουμε η κάρτα σου είναι αρκετά θερμοφόρα και συμβάλει στην αύξηση της όλης θερμοκρασίας.Όμως τριπλό ψυγείο με δυο χαμηλοστροφα φανς νταλα καλοκαίρι δύσκολα θα κατεβάσει κι' άλλο τις θερμοκρασίες.Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είσαι σε λογικά πλαίσια αναλόγως των δεδομένων και συνθηκών.Για να σου φύγει η ιδέα δες πάλι το πάτημα και την πάστα στη κάρτα.Και στην ανάγκη δοκίμασε και το άλλο μπλοκ (11) που έχεις. Δεν ξέρεις καμιά φορά...Να σου πω την αληθεια Χρηστο, το σκεφτηκα, αλλα ξανα ξηλωμα και παλι απο την αρχη ψιλοβαριεμαι..Ειδη εβγαλα τα παλια και εβαλα αυτα.Παλι τα ιδια δε λεει..Ισως σε κανα 2 μηνεςεχω και 2 Peltier στο συρταρι και μου περνανε κι αλλες ιδεες απο το μυαλο και δε ξερω.προς το παρον αφου λετε οτι μαλλον ειναι οκ τα πραγματα, τα αφηνω ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.