_K_Marios_ Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2007 Λοιπον εχω αγοράσει εδω κ αρκετο καιρο μια ανλία swiftech LAING D5 την οποία δν εχω χρισιμοποιήση ακόμα αξιζει να την αλλάξω για την ανλία S5-58/550 230V Stainless Steel [ λινκ ανλίας ] θα εχω καλύτερες θερμοκρασίες? θα ειναι πιο αθόρυβη?help παιδες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Μάϊος 17, 2007 Author #2 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2007 help.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Μάϊος 17, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2007 Αυτη ειναι πολυ μεγαλυτερη απο την D5, σιγουρα δεν θα ειναι πιο αθορυβη και η διαφορα που θα δεις εξαρταται απο το υπολοιπο συστημα, ειναι πιθανο ακομα και να αυξηθουν οι θερμοκρασιες γιατι ενα μερος απο τα 100 w περναει στο νερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάϊος 18, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2007 πλακα πλακα αυτο κανει για πιεστικο πλυστικο για αυτοκινητο, αντεχει εως 60 βαθμους αρα κ ζεστο πλυσιμο. 2 χρονια εγγυηση πλαισιο μια χαρα μαγκες. Ηρθε ο φονεας των karcher Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Μάϊος 18, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2007 Κράτα την D5...Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω παίζει να σου ανεβάζει θερμοκρασίες,θα καίει πολύ ρεύμα,θα πιάνει πιο πολύ χώρο και σίγουρα θα ακούγεται πιο πολύ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Μάϊος 18, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2007 Οκ κραταω D5! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.