MusicFool Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2007 ΚαλησπέραΤο Φαν του Acer Aspire 1700 άρχισε να βαράει ......λογικό μόνιμη χρήση 4-5 χρόνια.Υπάρχει κάποιο κατάστημα που να έχει "ιδιαίτερα" ανεμιστήρακια;Το συγκεκριμένο είναι στρογγυλό και μπαίνει χωνευτό στην ψύκτρα .Αλλιώς ιδέες για πατέντες δεκτές.................Ευχαριστώ
taz1416003173 Μάϊος 17, 2007 #2 Μάϊος 17, 2007 Πιθανότατα να το έχεις δοκιμάσει αλλά θα το πω anyway. Δοκίμασες να το ανοίξεις και να καθαρίσεις τη σκόνη; Μέσα σε πέντε χρόνια θα έχουν μαζευτεί κροκόδειλοι. ΥΓ: Αν αποφασίσεις να το ανοίξεις προετοιμάσου για άπειρες βίδες, σίγουρα κάποιες θα περισσέψουν Καλή τύχη αν το επιχειρίσεις
Kokolikos Μάϊος 17, 2007 #3 Μάϊος 17, 2007 Αρχική απάντηση από tazΜέσα σε πέντε χρόνια θα έχουν μαζευτεί κροκόδειλοι :D:D:D:D:D:D Το WWF γρήγορα.....βοήθεια κροκόδειλοι...... :D:D:D:D:D:D Όχι πλάκα κάνω πάντως αυτό που είπε ο taz ισχύει γιατί και γώ τότε που είχα ανοίξει το φορητό μου είχαν βγεί γορίλλες..... :D:D:D:D:D:D
MusicFool Μάϊος 17, 2007 Author #4 Μάϊος 17, 2007 XXA XA XA XA!!!!! ΟΚ το έχω καθαρίσει απλά έχει πολύ "τζόγο" και γυρίζει παράκεντραμε ότι αυτό συνεπάγεται (χαμηλή ψύξη και θόρυβο).ΥΓ:Οταν καθαρίζουμε το Pc να κρατάμε και κάνα δίκαννο καλού - κακού.Ευχαριστώ παιδιά...................
nick2crete Μάϊος 18, 2007 #6 Μάϊος 18, 2007 Καλο αυτο με τα ζωακια...καμμια αλλη προταση πιο ρεαλιστικη παιζει... Ενδιαφερον τοπικ...
cabrinha Μάϊος 18, 2007 #7 Μάϊος 18, 2007 Ειναι δυνατον να βαλεις μια φωτογραφια πως ειναι το εν λογω φουρφουρι?
MusicFool Μάϊος 19, 2007 Author #8 Μάϊος 19, 2007 Ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον aspirin που με ξεστράβωσε με το ΕΒΑΥ Βαζω και μια φωτο να δείτε... Εχω παραγγείλει 2 τεμ. σε περίπτωση που φίλος / γνωστός / Λαμπιτης το χρειαστεί. Και ενα ευχαριστώ σε όλους για το ενδιαφέρον σας
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.