ison Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2007 Εχω το εν λογω Keyboard της logitech και μερικα πληκτρα εχουν ξεβαψει καθως και μαλλον εχει καποιο προβλημα στο καλωδιο αφου μερικες φορες μου αποσυνδεεται απο μονο του.Διαβασα οτι η logitech αντικαθιστα τα "ξεθωριασμενα" keyboards με νεα αλλα αυτο παιζει στο εξωτερικο ...στην Ελλαδα εχει καποιος εμπειρια με το τι γινετε? Επισης η αντιπροσωπια ειναι η Oktabit ?Ευχαριστω!
YDinopoulos Μάϊος 16, 2007 #4 Μάϊος 16, 2007 Και εμενα με ενδιαφερει για το keyb. Oποιος ξερει κατι να ομολογησει ταχεως !!!
spc Μάϊος 16, 2007 #5 Μάϊος 16, 2007 Για το ξεθώριασμά δεν μου έχει τύχει για να ξέρω.Για το καλώδιο όμως λογικά δεν υπάρχει πρόβλημα για RMA.
Stamatis Μάϊος 16, 2007 #6 Μάϊος 16, 2007 Αρχική απάντηση από ison [Σήμερα, στις 12:53] Επισης η αντιπροσωπια ειναι η Oktabit ?Σύμφωνα με το site της Logitech ναι LinkΤώρα σχετικά με το ξεθώριασμα κάνε ένα τηλέφωνο στην Oktabit. Ίσως σε διαφωτίσουν.
ison Μάϊος 16, 2007 Author #9 Μάϊος 16, 2007 Που ακριβως εστειλες email διοτι εστειλα και εγω στο katerina.zervou@oktabit.gr αλλα μου κανει fail to deliver
YDinopoulos Μάϊος 16, 2007 #10 Μάϊος 16, 2007 Αρχική απάντηση από ison Που ακριβως εστειλες email διοτι εστειλα και εγω στο katerina.zervou@oktabit.gr αλλα μου κανει fail to deliver Mολις....
TifoziF1 Μάϊος 16, 2007 #11 Μάϊος 16, 2007 Αρχική απάντηση από ison Που ακριβως εστειλες email διοτι εστειλα και εγω στο katerina.zervou@oktabit.gr αλλα μου κανει fail to deliver Kατευθείαν στην μητρική εταιρία τότε με το failed email (report) attached.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.