Βίξ Μάϊος 20, 2007 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2007 Κατάλαβα τι παίχτηκε. Όχι δεν έγινε πιο γρήγορος ο σκληρός (όπως είπα αυτό γινόταν με εκδόσεις του Spinrite για σκληρούς με MFM-RLL controllers, δηλαδή εποχές IBM PC).Απλώς διορθώθηκαν προβληματικές περιοχές που αργούσανε να διαβαστούν και τώρα διαβάζονται κανονικά...Είναι απίστευτο αυτό το εργαλείο, το χρησιμοποίησα πριν μερικούς μήνες και διόρθωσε πλήρως ένα σκληρό που ήτανε σχεδόν για πέταμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oekab1992 Μάϊος 20, 2007 Author #22 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2007 Αρχική απάντηση από Βίξ [Σήμερα, στις 11:16] Κατάλαβα τι παίχτηκε. Όχι δεν έγινε πιο γρήγορος ο σκληρός (όπως είπα αυτό γινόταν με εκδόσεις του Spinrite για σκληρούς με MFM-RLL controllers, δηλαδή εποχές IBM PC).Απλώς διορθώθηκαν προβληματικές περιοχές που αργούσανε να διαβαστούν και τώρα διαβάζονται κανονικά...Είναι απίστευτο αυτό το εργαλείο, το χρησιμοποίησα πριν μερικούς μήνες και διόρθωσε πλήρως ένα σκληρό που ήτανε σχεδόν για πέταμα. Υπάρχει περίπτωση να υποτροπιάσει ο δίσκος πάλι αν υπολογίσεις και αυτά τα μηνύματα που σου ειπα απο τα windows πριν? Σίγουρα να το κανω το chkdsk f ή θα αλλοιώσει την δουλειά που έκανε το spinrite? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βίξ Μάϊος 20, 2007 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2007 Αν το πρόβλημα στον δίσκο σου είναι μηχανικό τότε υπάρχει όντως περίπτωση, οπότε δεν είναι κακή ιδέα να φυλάξεις σημαντικά αρχεία που έχεις στον σκληρό αυτό.Το chkdsk δεν θα αλλοιώσει τη δουλειά που έκανε το spinrite. Απλά διορθώνει τις εγγραφές του συστήματος αρχείων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Μάϊος 29, 2007 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2007 Αυτο το προγραμμα μπορω να το βρω καπου free? Στην σελιδα δεν το εχει δωρεαν, μονο να το αγορασει κανεις εχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oekab1992 Μάϊος 29, 2007 Author #25 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2007 Αρχική απάντηση από nikoszax [Σήμερα, στις 10:39] Αυτο το προγραμμα μπορω να το βρω καπου free? Στην σελιδα δεν το εχει δωρεαν, μονο να το αγορασει κανεις εχει. Το έχω εγώ "free" για σένα αμα το θές, στείλε σε pm το email σου να το στείλω, ειναι μικρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Μάϊος 29, 2007 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2007 Ειδα οτι αργουσατε λιγακι και κατεβασα το emule και απο αυτο κατεβασα το spinrite. Ελπιζω να κανει δουλεια. Εχει κανεις να μου προτεινει καποια "κολπακια" για το spinrite ωστε να ξερω οτι θα κανει δουλεια ή για να κανω πιο γρηγορα την δουλεια μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oekab1992 Μάϊος 29, 2007 Author #27 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2007 Αρχική απάντηση από nikoszax [Σήμερα, στις 13:00] Ειδα οτι αργουσατε λιγακι και κατεβασα το emule και απο αυτο κατεβασα το spinrite. Ελπιζω να κανει δουλεια. Εχει κανεις να μου προτεινει καποια "κολπακια" για το spinrite ωστε να ξερω οτι θα κανει δουλεια ή για να κανω πιο γρηγορα την δουλεια μου? Βασικά δεν απαιτεί κάποιο τρελό κόλπο, τρέξε το spinrite και βάλτο να σου κάνει image σε μια φορμαρισμένη δισκέτα, τρέξε την δισκέτα σε νεο boot (να έχεις ορισμένο το fdd σαν 1st boot device) και θα φορτώσει ενα μενού. Εκεί διάλεξε τον δίσκο που θες να σενιάρεις (αν έχεις παραπάνω απο 1 δίσκο) και επέλεξε recover errors κτλ. τα υπόλοιπα θα τα κάνει μόνο του. Για να καταλάβεις απο χρόνους, εναν ide maxtor 40 gb έκανε 3μιση ώρες αλλά τον έγιανε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Μάϊος 29, 2007 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2007 Εβαλα την επιλογη Level 4. Να δω τι θα κανει. Αν δεν κανει τιποτα, θα κανω το Level 2. Παντως αν κανει για 40αρη τοση ωρα, ποση θα κανει για 80αρη? οεο? Παλι καλα που ειμαι στη δουλεια και θα τον βαλω να κανει ολο το βραδυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Μάϊος 30, 2007 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2007 Το εβαλα και το Level 5 στο σημειο εκεινο που κολλαει μεχρι τελος αλλα τιποτα. Τελικα εκανα format και τελειωσα. Αλλωστε δεν ειχε τιποτα μεσα ο δισκος για να χασω, εχασα ομως πολυ χρονο για κατι που μου πηρε 2 ωρες (με ghost απο αλλο μηχανημα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.