o polonos Μάϊος 22, 2007 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από ReaperX [Σήμερα, στις 00:12] Μην ξεχνάμε...Με 2ε κάτω,αντί για του 11.. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&category=69976861&product=943495 Εγω παλι θα προτιμουσα το μπλοκ του 11 .... Αρχική απάντηση από Βίξ Το εν λόγω μπλοκ μαζί με ψύκρες για μνήμες το δίνει σε πολύ καλή τιμή το xtremeshop.gr (δείτε μύνημα του unseen) οπότε δεν θα προτιμούσα την προσφορά του Πλαισίου που δίνει μόνο το block. Μου εχει μεινει ενα πιστωτικο απο το πλαισιο με ποσο τον 60 ευρω για αυτο θα θα παρω απο εκει ..... Αλλιως xtremeshop FTW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 22, 2007 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από Βίξ [Σήμερα, στις 11:02] Κάτι τέτοιο εννοώ: Δηλαδή να κρατήσουμε την ψύκτρα της nvidia και να βιδωσουμε/κολλησουμε ενα waterblock στην θέση του χάλκινου τμήματος που ψύχει την GPU οπότε και ψύχουμε τα πάντα, και έχουμε το πλεονέκτημα της υδρόψυξης. Φιλε μαλλον μπερδευτηκες η συγκεκριμενη λυση ειναι σχεδιασμενη ετσι ωστε να λειτουργει με νερο και με τον ανεμιστηρα της 8800 , [αν και παλι δεν μου γεμιζει το ματι , φτιαχνεις custom watercool ανώτερο οπως παντα απο τις λυσεις factory watercooled που το πληρωνεις και χρυσο] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Μάϊος 22, 2007 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από ΒίξΔηλαδή να κρατήσουμε την ψύκτρα της nvidia και να βιδωσουμε/κολλησουμε ενα waterblock στην θέση του χάλκινου τμήματος που ψύχει την GPU οπότε και ψύχουμε τα πάντα, και έχουμε το πλεονέκτημα της υδρόψυξης. lol έχεις σκοπό να βράσεις μακαρόνια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Μάϊος 22, 2007 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 λοιπον οσον αφορα τα MC14 που καθε 5 λεπτα πεφτουν,εχω ενα αυτοκολλητακι διπλης οψεως,αυτο που κολλανε το inverter των UV λαμπων στο κουτι...λετε να το κοψω και να βαλω αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Μάϊος 22, 2007 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Δε χάνεις και τπτ, των δικών μου τουλάχιστον uv είδα κι έπαθα να το ξεκολλήσω. Το θέμα είναι αν αντέχει στις θερμοκρασίες... Και μια διπλής όψης που δοκίμασα με κατι χάλκινα της TT τζίφος...πέφτει στα 2 λεπτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 22, 2007 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από giorgos th. λοιπον στα 650/1728/1000 εχω 36C idle - 47C load με το μπλοκακι το 11 και τον 6600 στο κυκλωμα... Πολλύ μεγάλη διακύμανση έχεις..Εγώ idle έχς 37-38 και load έχω 41 άντε καμιά φορά να πάει 42 με το SilverProp SXT χωρίς το coldplate και με τον 6700 να ψίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Μάϊος 22, 2007 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Πολλύ μεγάλη διακύμανση έχεις..Εγώ idle έχς 37-38 και load έχω 41 άντε καμιά φορά να πάει 42 με το SilverProp SXT χωρίς το coldplate και με τον 6700 να ψίνεται ισως να φταιει και το block του επεξεργαστη.δεν ειναι οτι καλυτερο και περναει λιγο πιο ζεστο νερακι οταν δουλευουν και τα 2 (cpu-gpu).αν εχω λιγο πιο κρυο αερα ομως η idle παραμενει στους 36-37C και η load απο 47C πεφτει στους 43-44C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 22, 2007 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από giorgos th. λοιπον οσον αφορα τα MC14 που καθε 5 λεπτα πεφτουν,εχω ενα αυτοκολλητακι διπλης οψεως,αυτο που κολλανε το inverter των UV λαμπων στο κουτι...λετε να το κοψω και να βαλω αυτο? Διπλής όψεος ακρυλική ταινία(3M) ή ακόμα καλύτερα arctic adhesive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Μάϊος 22, 2007 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από Βίξ Εννοείς οτι δεν αρκεί? Της asetek είναι το kit αλλά δεν απευθύνεται στους καταναλωτές -- μόνο σε κατασκευαστές. (Οπότε δεν είναι για υπερχρονισμούς). Και φυσικά η υδρόψυξη της vga δρα επικουρικά στην κανονική αερόψυξη.Νομίζω οτι στέκει... Ναι,αλλά και πάλι και να μην υπερχρονίσεις, μου φαίνεται πως δεν αξίζει τη φασαρία τέτοια υδρόψυξη, γιατί η απόδοση και το κόστος θα συγκρίνεται με τις καλές αεροψύξεις...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Μάϊος 22, 2007 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από Βίξ Ergotelis, όχι, αυτό το δοκίμασα και μπορώ να επιβέβαιώσω περι του αντιθέτου. Αγόρασα την πιο φτηνή υδρόψυξη (Aucma/Eastar Coolriver) με 100 ευρώ που συμπεριλαμβάνει 3 μπλοκς χάλκινα, σωληνώσεις, αντλία και υγρό προγεμισμένο. Και η απόδοσή της όπως και η σιωπή της έκαναν κομματάκια την αερόψυξή μου. Ποιά αερόψυξη όμως? Τη στοκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βίξ Ιούνιος 13, 2007 Author #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2007 Βρήκα και αυτήν: στο e-shop αλλά δυστυχώς μόνο για GTX. Συνδυασμός υδρόψυξης και αερόψυξης. Τελικά κατέληξα στην EK του Πλαισίου μου πρότεινε ο Reaper παραπάνω (ευχαριστώ). Η κατασκευή της EK φαίνεται καλύτερη αν και η Thermaltake ήταν πιο κοντά σε αυτό που έψαχνα από σχεδιαστικής πλευράς και τιμής -- αν η υδρόψυξή μου θα καταφέρει να τα βγάλει πέρα με το 90mm ψυγειάκι της χωρίς την βοήθεια ενός επιπρόσθετου ανεμιστήρα στην κάρτα οθόνης. Πάντως νομίζω οτι για την ώρα άλλες λύσεις υδρόψυξης δεν υπάρχουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 13, 2007 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2007 Eτοιμαζουμε ενα κιτακι με τον 11 για 8800. Θα περιεχει το περιστρεφομενο universal vga μπλοκ και να μπλοκακι για το διπλανο ολοκληρωμενο. Ρακορ ,παστα,βιδες ,backplate included! To θετικο ειναι οτι το μπλοκ θα μπορεις να το κρατησεις και για μελλοντικες καρτες κατι που δεν μπορεις με τα full cover. Tιμη ~70-75 νομιζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 13, 2007 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2007 To δεξί μπλόκ τι ψύχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούνιος 13, 2007 #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2007 Χρηστο το δεξι μπλοκ θα ειναι διαθεσιμο και ξεχωριστα ??? Διοτι το αριστερο το εχω Και νομιζω πως θα ενδιαφερει και αλλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 13, 2007 #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS To δεξί μπλόκ τι ψύχει? τον decoder ρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.