ΛΑΜΠΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2007 αφου η ds4 με το 965 rev 1.0 μας αφησε χρονους τα multirama μου την αλλαξαν με την νεα ds4 με το φρεσκο p35.η μητρικη κοστιζει 170 ευρω. η μητρικη ερχεται με ενα πλαστικο καλυμα. το κουτι περιεχει καλωδια sata-ata θυρα με 2 usb και backpanel με ρευμα τροφοδοσιας και 2 external sata. το mobo απο κοντα.σε σχεση με το 965 εχει πολυ μεγαλυτερες ψυκτρες,οπως επισης εχει και solid πυκνωτες 2 γενιας και core απο φεριτη.τα mosfets ειναι και αυτα βελτιωμενα με 16% λιγοτερη καταναλωση σε ρευμα. η scythe infinity χωρεσε οριακα και με τα κλιψακια που εχει σαν την μαμα ψυκτρα της ιντελ σε παιδευει λιγο για να μπει. η μητρικη εχει και 2 ψυκτρακια πισω απο το mobo. η μητρικη επισης εχει 12 usb 8 sata 2 2firewire 2pcix16 sli 3 pci-ex1 και 2 απλες pci.h καρτα ηχου που φοραει εχει 106db dac 7.1 υποστηριζει και dts καθως και για τα νεα φορμα hd-dvd blue ray full rate lossles audio.η μητρικη θα παρεχει υποστηριξη και στους νεους intel που θα βγουν στα 45nm. το θεμα ειναι οτι ο 6420 που εχω δεν λεει να ανεβει πανω απο τα 380 fsb με τιποτα.ακομα και στο ds4 με το 965 που ειχα πριν τερματιζε εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 15, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2007 Ωραία παρουσίαση και ωραίο mobo, ευχαριστούμε Edit: Τώρα το είδα, το P35 τρώει πόρτα στα 380fsb? Ίσως να σε σώνει κανένα άλλο bios. Κανά mod έχει βγει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Μάϊος 15, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2007 εχω βαλει το καινουργιο bios το f4.η μητρικη αποκλειεται να τρωει πορτα στα 380 αφου ειπα οτι και στο ds4 με το 965chipset παλι ετρωγα πορτα στα 380.ειμαι σιγουρος οτι φταιει το cpu.με παιδια που μιλησα στο multirama μου ειπαν οτι παει 480-520 για πλακα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 15, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2007 Αρχική απάντηση από ΛΑΜΠΡΟΣ παει 480-520 για πλακα. Ε καλά...δεν είναι τυφλοσούρτης αυτό... Παίζουν αρκετά "μικροπράγματα" ρόλο...με default Vchipset πάντως πρέπει να τα έχεις τα 480 αν το επιτρέπει το CPU σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Μάϊος 15, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2007 ε αυτο βλεπω και εγω.οτι δεν το επιτρεπει το cpu μου και μου εχει σπασει τα νευρα.να εχω παρει καλο mobo τροφοδοτικο μνημες και ψυκτρα για να ειμαι στα 3.06?ελεος...:X: δλδ με το που βαζω 383 και πανω fsb οτι και ρευμα να δωσω οτι και ρυθμισεις να κανω δεν bootarei καν.ολο ρεσταρτ χωρις να παρω εικονα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 15, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2007 σου ειπα , φερτο απο δω να δουμε αν παει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.