Jump to content

νεα πτωση τιμων απο την INTEL

def

Recommended Posts

εγω δεν πιστεψα τιποτα, αλλα δεν ειμαι ο μονος που διαβαζω..

Ως ενας εκ των ηγετων του λαμπη :p πρπει να δινεις μια αντικειμενικη αποψη, γιατι η γνωμη σου μετραει

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από fotme [Σήμερα, στις 19:48]

Ως ενας εκ των ηγετων του λαμπη :p πρπει να δινεις μια αντικειμενικη αποψη, γιατι η γνωμη σου μετραει

Δηλαδη κατσε ρε μεγαλε τι σου φταιω?? Σου εβρισα κανα συγγενη?? Γιατι μου το κανεις αυτο?? :(:boxed:

Τετοιες M@lkies γραφετε και μετα ξεκιναει ο ενας να photochopparei τις ενδοξες φωτογραφιες απο το Πολεμικο Ναυτικο, ο αλλος να γραφει το μακρυ του και το κοντο του απο την Ιρλανδια γιατι δεν τον αφηνει η γυναικα του να καπνισει μεσα στο σπιτι και του βγαινουνε τα κομπλεξ και ξεσπαει σε αθωα μελη, ο τριτος ο αποτυχημενος φοιτητακος Χημειας να ποσταρει links, ο 4ος μετα απο 2 χρονια να σηκωνει κεφαλι απο το WoW για να πει την εξυπναδα του για το thread με το ψυγειο και ο 5ος ο καραγκιοζης να γραφει τα ηλικιακα του προβληματα που παρατησε το wow και νιωθει γερασμενος οποτε ξαφνικα τον ενοχλει το "+1" και το "χασμα γενεων".

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 20:31]

Δηλαδη κατσε ρε μεγαλε τι σου φταιω?? Σου εβρισα κανα συγγενη?? Γιατι μου το κανεις αυτο?? :(:boxed:

Τετοιες M@lkies γραφετε και μετα ξεκιναει ο ενας να photochopparei τις ενδοξες φωτογραφιες απο το Πολεμικο Ναυτικο, ο αλλος να γραφει το μακρυ του και το κοντο του απο την Ιρλανδια γιατι δεν τον αφηνει η γυναικα του να καπνισει μεσα στο σπιτι και του βγαινουνε τα κομπλεξ και ξεσπαει σε αθωα μελη, ο τριτος ο αποτυχημενος φοιτητακος Χημειας να ποσταρει links, ο 4ος μετα απο 2 χρονια να σηκωνει κεφαλι απο το WoW για να πει την εξυπναδα του για το thread με το ψυγειο και ο 5ος ο καραγκιοζης να γραφει τα ηλικιακα του προβληματα που παρατησε το wow και νιωθει γερασμενος οποτε ξαφνικα τον ενοχλει το "+1" και το "χασμα γενεων".

uber lol :D

sorry κιολας αλλα απο μια μου προταση εβγαλες deep under παραλληλισμο μηκους μιας παραγραφου..

Τετοιες M@lkies γραφετε και μετα ξεκιναει

ποιος τις λεει τις μαλακι3ς man?

Αυτο το πανυγηρακι ποιος το ξεκινησε?

Αρχική απάντηση από fotmeΩς ενας εκ των ηγετων του λαμπη :p πρπει να δινεις μια αντικειμενικη αποψη, γιατι η γνωμη σου μετραει

Έτσι είναι.

Περνάνε τα χρόνια, σου πέφτουν τα μαλλιά και η...λίμπιντο (για να το πω ευγενικά), αλλά τουλάχιστον η βαρύτητα(?) της γνώμης σου παίρνει τα πάνω της..Παρά το τίποτα!

Τελευταιο οφφτοπικ

Αρχική απάντηση από fotme [Σήμερα, στις 23:24]

sorry κιολας αλλα απο μια μου προταση εβγαλες deep under παραλληλισμο μηκους μιας παραγραφου..

Εγω δεν εβγαλα τιποτα... Μονο του θα εβγαινε ετσι κι αλλιως....

Αρχική απάντηση από fotme [Σήμερα, στις 23:24]

ποιος τις λεει τις μαλακι3ς man?

Αυτο το πανυγηρακι ποιος το ξεκινησε?

Εγω για τις μαλακι3ς με τους ηγετες του φορουμ ελεγα... και ο καραγκιοζης (Νο5) με το που πεσαν οι servers της Blizz ποσταρε κατευθειαν 4 post πιο κατω απο σενα.

Τωρα αν εννοεις αυτο με τους ελαττωματικους επεξεργαστες της Ιντελας, το ξεκινησε το παληκαρι που εγραψε οτι του κολλανε ολα τα AMD μηχανακια, λες και αν ειχε την παραμικρη δοση αληθειας τετοιο πραγμα (και ΟΝΤΩΣ κολλαγανε επεξεργαστες) δεν θα ειχε κλεισει η (εκαστοτε) εταιρια προ πολλου. Εγω απλα εγραψα μια αληθεια που (ειτε αρεσει ειτε οχι) εχει συμβει, για απαντηση στον φιλο. Αν εσυ την πηρες για γενικευση δεν ευθυνεται ο γραφων.

• 3 weeks later...

Σίγουρο αυτό?? -

Διάβασα οτι θα φτιάχνονται στα 45 nm και θα έχουν και τις νέες SSE4 μαζι με κάτι 16απλούς dividers....!!(τι ισχυει απ'όλα αυτα??)

Anyway, - αυτοί οι 6050 τελοσπάντων - ΟΝΤΩΣ θα βγούν στις 22 ιουλιου ή να τους περιμένουμε απο Σεπτέμβριο??

Αρχική απάντηση από loverman210 [Σήμερα, στις 21:22]

Anyway, - αυτοί οι 6050 τελοσπάντων - ΟΝΤΩΣ θα βγούν στις 22 ιουλιου ή να τους περιμένουμε απο Σεπτέμβριο??

ναι σίγουρα....έγω μάλλον θα πάω για τον Ε6750:p

Με αυτα τα δεδομενα ο 6750 φαίνεται η μεχρι στιγμής χρυσή τομη ..!! - Τώρα εαν δουμε

Q6600 μεχρι 250 ευρόπουλα....όντως ξεκινάει ένα δίλημμα!!

Πάντως αν γενικεύσω λιγο το topic, πιστεύω πως όποιον C2D και να πάρει κάποιος σήμερα, στις περισσότερες περιπτώσεις θα του είναι υπεραρκετος για ότι κάνει..!

( - για τα παιχνίδια υπάρχουν οι GPU που αναλαμβάνουν no matter the processor!!)

Όσον αφορά τους νέους "penryn" και με τα νεα δεδομένα που με πληροφορήσατε στο topic, πιστεύω οτι η πραγματικη διαφορα τους - και ίσως ο σημαντικότερος λόγος για να τους αποκτήσει κάποιος, [Β]δεν ειναι τα 3 παραπάνω fps στο Οblivion[/Β] αλλα αυτες οι καινούργιες SSE4 οι οποίες έχουν πραγματικά κάθε προοπτικη να επιταχύνουν σε αξιοπρόσεκτο, πιστεύω, βαθμό το divx encoding/decoding!!

--- Στη τελική ποιος δε θα 'θελε να διπλοκλικάρει τη ταινιούλα του και να μην ανάβει τσιγάρο μέχρι να ξεκινήσει?? ---

* να ενθυμίσω σε όλους ότι οι SSE3 ήταν κάτι το φανταστικό για την εποχή τους...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.