Maximus Μάϊος 19, 2007 #81 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2007 Αρχική απάντηση από Mainframe Παιδία όπως και να έχει η ΑΜD ΔΕΝ μπορεί να χτυπήσει την Intel απλά γιατί η τελευταία έχει συμβόλαια κλειδια με μεγάλες εταιρίες κατασκευαστων του χώρου (ΙΒΜ-HP κλπ) Εκτός αυτου από την εμπειρια μου, νομίζω πως η Intel ειναι πολύ πιο αξοπιστη στην λειτουρια των CPU. Αυτο νομίζψ πως το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών το γνωρίζει. Έτσ, εκτος ενος μικρου ξεσπάσματος που είχε η AMD με την σειρα Athlon δεν έχει ξεπερασει στην ουσία ποτε άλλο την Intel σε προτημήσεις αγοράς. Τωρα οι τιμες είναι αλλου παπα ευαγγέλιο. Νομίζω πάντως πως κρατα καλές τιμες παρόλο που τον τελευταιο καιρό είναι μονοδρομος στις επιλογες εν αντιθέση με την nvidia που το έχει καβαλήσει με την σειρά 8800. H nVIDIA δεν καβάλησε τπτ - ανέκαθεν έτσι ήταν. Remember 7800 - μέχρι να απαντήσει η ΑΤι στα ίδια με τις 8800 σήμερα ήταν οι τιμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάϊος 20, 2007 #82 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2007 Αρχική απάντηση από Mainframe [Σήμερα, στις 01:46] Εκτός αυτου από την εμπειρια μου, νομίζω πως η Intel ειναι πολύ πιο αξοπιστη στην λειτουρια των CPU. εγω δηλαδη, που δεν ειχα ποτέ Intel, δεν ειχα ποτέ αξιοπιστο cpu? ισως γι αυτο, δε μπορω να συνεφερω τα Intel που εχω στο γραφειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Μάϊος 20, 2007 #83 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2007 Απο περιεργεια η εν λογω πτωση θα γινει 22 ιουλιου ακριβως ή θα δουμε τις νεες τιμες πιο νωρις?Δηλ στις 21 θα εχει το πλαισιο των quad στα 5χχ και στις 22 στα 2χχ?Υπαρχει περιπτωση να παει ο quad γυρω στα 200 ή πολλα θέλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Μάϊος 20, 2007 #84 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 03:12] εγω δηλαδη, που δεν ειχα ποτέ Intel, δεν ειχα ποτέ αξιοπιστο cpu? ισως γι αυτο, δε μπορω να συνεφερω τα Intel που εχω στο γραφειο. Ειχα και εγω το ίδιο προβλημα αλλα στην απέναντι όχθη του ποταμου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Μάϊος 20, 2007 #85 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2007 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάϊος 20, 2007 #86 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2007 Αρχική απάντηση από Mainframe [Σήμερα, στις 04:03] Ειχα και εγω το ίδιο προβλημα αλλα στην απέναντι όχθη του ποταμου αρα που καταληγουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάϊος 20, 2007 #87 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 10:41] αρα που καταληγουμε; Ότι και 2 είναι εταιρίες με τους ίδιους στόχους και ο καταναλωτής πρεπει να εκμεταλλευεται τις στρατηγικές πτωσεις τιμων που θα κάνει η μία ή άλλη, αν πραγματικά έχει αναγκη την αναβαθμηση, επιλεγοντας το καλυτερο προιον στα λευτα που μπορει να διαθέσει έχοντας στο μυαλό του και τo future proof στοιχείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 20, 2007 #88 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2007 τα περι "αξιοπιστων cpu" ελπιζω να λεγονται για πλακα και για αστειο.Αν υπαρχει ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ θεμα αξιπιστιας σε cpu αυτο ειναι εις βαρος της Ιντελας που ειχε 2 φορες προβλημα και εχει ανακαλεσει επεξεργαστες πισω.Μια με τον πρωτο pentium που δεν ηξερε να μετραει το πι και μια με τον pentium 3 (coppermine core) @ 1133 που κρασαρε μονος του επειδη δεν την παλευε σε αυτες τις συχνοτητες.Τα υπολοιπα ειναι για εσωτερικη καταναλωση και για τους πωλητες στον... "Ελα Αλεκο" Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάϊος 21, 2007 #89 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 Αρχική απάντηση από Dem Ότι και 2 είναι εταιρίες με τους ίδιους στόχους και ο καταναλωτής πρεπει να εκμεταλλευεται τις στρατηγικές πτωσεις τιμων που θα κάνει η μία ή άλλη, αν πραγματικά έχει αναγκη την αναβαθμηση, επιλεγοντας το καλυτερο προιον στα λευτα που μπορει να διαθέσει έχοντας στο μυαλό του και τo future proof στοιχείο. πολυ σωστος dem Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάϊος 21, 2007 #90 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 Αρχική απάντηση από SLN τα περι "αξιοπιστων cpu" ελπιζω να λεγονται για πλακα και για αστειο.Αν υπαρχει ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ θεμα αξιπιστιας σε cpu αυτο ειναι εις βαρος της Ιντελας που ειχε 2 φορες προβλημα και εχει ανακαλεσει επεξεργαστες πισω.Μια με τον πρωτο pentium που δεν ηξερε να μετραει το πι και μια με τον pentium 3 (coppermine core) @ 1133 που κρασαρε μονος του επειδη δεν την παλευε σε αυτες τις συχνοτητες.Τα υπολοιπα ειναι για εσωτερικη καταναλωση και για τους πωλητες στον... "Ελα Αλεκο" ελα man μην γενικευεις, ολοι εχουν τα μελανα τους σημεια ακομα κ εσυ κ εγω κ ολοι μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Μάϊος 21, 2007 #91 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 Αρχική απάντηση από ison Απο περιεργεια η εν λογω πτωση θα γινει 22 ιουλιου ακριβως ή θα δουμε τις νεες τιμες πιο νωρις? Δηλ στις 21 θα εχει το πλαισιο των quad στα 5χχ και στις 22 στα 2χχ? Υπαρχει περιπτωση να παει ο quad γυρω στα 200 ή πολλα θέλω? Κανας χριστιανος να απαντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony_Montana Μάϊος 21, 2007 #92 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 Στο ΠΡΩΤΟ post δίνει ενα link που αν το διαβάσεις λέει : In the most updated plan, Intel Quad-Core Core 2 Quad Q6600 (2.4GHz/4MB L2 x2/1066MHzFSB) will be further cut to $266, a second drop within 4 months since its release on March with 68.7% accumulated price drop. For the original price segment of Core 2 Quad Q6600, now it will be replaced by a new model Quad Q6700 (2.66GHz/4MB L2 x2/1066MHzFSB), pricing at $530266.00 USD=197.509 EURΠες εδώ είμαστε Ελλάδα ,πρόσθεσε κάτι ψιλά... Κάπου στα 250 το πολύ το υπολογίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Μάϊος 21, 2007 #93 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 Έτσι θα γίνει λογικά ρε man...Έτσι έγινε και με τις προηγούμενες μειώσεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Μάϊος 22, 2007 #94 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από Tony_Montana Στο ΠΡΩΤΟ post δίνει ενα link που αν το διαβάσεις λέει : 266.00 USD=197.509 EURΠες εδώ είμαστε Ελλάδα ,πρόσθεσε κάτι ψιλά... Κάπου στα 250 το πολύ το υπολογίζω Επειδη ακριβως το διαβασα και επειδη τις περισσοτερες φορες 1$=1 γι αυτο ειπα μπας και γινει κανα θαυμα και ερθει στα 200.Οσο για την μειωση υπαρχει περιπτωση να την δουμε πιο νωρις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Μάϊος 22, 2007 #95 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από ison [Σήμερα, στις 08:57] Επειδη ακριβως το διαβασα και επειδη τις περισσοτερες φορες 1$=1 γι αυτο ειπα μπας και γινει κανα θαυμα και ερθει στα 200.Οσο για την μειωση υπαρχει περιπτωση να την δουμε πιο νωρις? νΜαλλον οχι...τουλάχιστον η Intel ότι ανακοινώνει το κάνει την ημέρα που έχει ανακοινώσει...Έτσι κάνουν οι σοβαρές εταιρίες...οχι σαν κάποιες που βγάζουν ανακοινώσεις και μετά δίνουν δύο -τρες απανωτές παρατάσεις και τρέχουν να προλάβουν !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Μάϊος 22, 2007 #96 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 ^^more fanboys plz....το οτι ανακαλεσε 2 φορες επεξεργαστες απο την αγορα την κανει περισσοτερο σοβαρη την Ιντελα απο την ΑΜΔ?για να καταλαβω δλδ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Μάϊος 22, 2007 #97 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 και ναι και οχι. ναι γιατι μαλλον δεν ειχε κατι δοκιμασμενο σωστα και το εριξε στην αγορα. οχι γιατι ειδε το λαθος που ειχε κανει και ανακαλεσε για να το διορθωσει. anyway η ουσια ειναι αυτη που ειπε ο Dem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάϊος 22, 2007 #98 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 γυρω στα 280E ο q6600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάϊος 22, 2007 #99 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από CrazyAnt ^^ more fanboys plz.... το οτι ανακαλεσε 2 φορες επεξεργαστες απο την αγορα την κανει περισσοτερο σοβαρη την Ιντελα απο την ΑΜΔ?για να καταλαβω δλδ... Έλα ρε συ, και οι δύο τα ίδια σ...α είναι. "Το 4Χ4 θα σας βελτιώσει όλη τη ζωή" και τέτοιες μπαρούφες και οι δύο λένε όλη την ώρα... (το Enmermax που έχεις στην υπογραφή είναι ενισχυμένο Enermax? :D ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 22, 2007 #100 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από fotme [Χθες, στις 22:59] ελα man μην γενικευεις, ολοι εχουν τα μελανα τους σημεια ακομα κ εσυ κ εγω κ ολοι μας Ελα ρε αδερφε, σιγα τωρα που το εκανα γενικευση και σιγα που πιστεψες οτι αυτο που εγραψα, σημαινει οτι η Ιντελα ΠΑΝΤΑ βγαζει ελαττωματικους επεξεργαστες.Απλα δεν γινεται ρε παιδια εν ετει 2007 να ακουω παλι ατακες "Η Ιντελα (ή η AMD) βγαζει πιο αξιοπιστους επεξεργαστες" Υποτιθεται οτι ειμαστε σε τεχνολογικο φορουμ και τετοια πραγματα δεν πρεπει να γραφονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.