Jump to content

καλύτερο antivirus για τα Vista 64bit

michailovits

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειά σας,

Επειδή η συμβατότητα με τα vista x64 στα antiviruses είναι πολύ μικρή θα ήθελα να μου προτείνεται το καλύτερο antivirus απο θέμα ασφάλειας ή ακόμα καλύτερα και Internet security , αλλα όμως δεν θέλω για λόγους που δεν μπορώ τώρα να σας πω το nod32.

’ραμ

θα ήθελα να μου πείτε το καλύτερο antivirus για τα vista x64bit (πλιν το nod32)

Ευχαριστώ

Kαι η 64bit του Kasperksy παίζει. Αν επίσης θέλεις μόνο AV, δοκίμασε και το NOD32 2.7+ που παίζει άψογα :)

Avast Antivirus Home edition.

Είναι και 32 και 64bit πρόγραμμα, ανάλογα σε τι λειτουργικό θα εγκατασταθεί.

Δουλεύει άψογα, δεν δημιουργεί ποτέ προβλήματα, δεν τρώει πόρους, παρέχει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και είναι δωρεάν.

Έχω Avast Antivirus στα XP από πολύ παλιά και στα Vista 64 από το Φεβρουάριο και έχει αποδείξει την αξία του.

Φίλε michailovits....kaspersky και NOD 32 είναι οι καλύτερες ελεγμένες σουίτες..

Οι τελευταία έκδοση του κασπερσκη παίζει άψογα σε Βιστα 64 δοκιμασμένο.....!!

Symantec AntiVirus Corporate Edition 10.1.5.5001 παίζει; Ή κάποια άλλη έκδοση του SAV Corporate γενικότερα;

Avast home και απο εμένα.Ειναι πολυ ελαφρι και πολυ εύκολο.Το εχω στα XP στο desk και τωρα το εβαλα και στα vista στο laptop!

Εμένα το avast μου μπλοκάρει το sync με pocketpc. Και έχω δουλέψει και γρηγορότερα...

Αρχική απάντηση από Chosen

Symantec AntiVirus Corporate Edition 10.1.5.5001 παίζει; Ή κάποια άλλη έκδοση του SAV Corporate γενικότερα;

Για τα Wnodws Vista είναι η έκδοση 10.2 :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.