konilio Μάϊος 15, 2007 #21 Μάϊος 15, 2007 Συγγνώμη που επεμβαίνω, αλλά σκεφτόμουν έντονα αυτές τις μέρες να αναστήσω το 939 μου με εναν opty 165. Συγκρίνοντας όμως τα αποτελέσματα του venice με αυτά του opteron στα 2,5ghz στο pc του φίλου Galioni, έκανα πίσω ολοταχώς. Κάνω λάθος ή δεν υπάρχει καμία διαφορά? Εκτός βέβαια απο το δεύτερο πυρήνα, ο οποίος όμως δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσε να αξιοποιηθεί από τις σημερινές εφαρμογές και τα παιχνίδια.
Rommel.Gr Μάϊος 15, 2007 #22 Μάϊος 15, 2007 Αρχική απάντηση από konilio [Σήμερα, στις 18:26] Συγγνώμη που επεμβαίνω, αλλά σκεφτόμουν έντονα αυτές τις μέρες να αναστήσω το 939 μου με εναν opty 165. Συγκρίνοντας όμως τα αποτελέσματα του venice με αυτά του opteron στα 2,5ghz στο pc του φίλου Galioni, έκανα πίσω ολοταχώς. Κάνω λάθος ή δεν υπάρχει καμία διαφορά? Εκτός βέβαια απο το δεύτερο πυρήνα, ο οποίος όμως δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσε να αξιοποιηθεί από τις σημερινές εφαρμογές και τα παιχνίδια. Εγω εκανα ακριβως την ιδια αναβαθμιση απο 3200+ σε 165 opty με ακριβως τα ιδια αποτελεσματα σε 3dmark με του φιλου μας.Εκει που ειδα την διαφορα ομως ειναι σε ολα τα υπολειπα δηλαδη σε παιχνιδια,dvd shring,nero κτλ ειδα μια αρκετα μεγαλη διαφορα συν οτι μπορω να ριπαρω δισκακι και να παιζω και ενα παιχνιδι μαζι χωρις κανενα προβλημα.Επισης με τον καιρο ολο και περισοτερες εφαρμογες αξιοποιουν τους δυο πυρηνες,οποτε για μενα τα 100 ευρω που μου κοστισε παραπανω τα αξιζε πιστευω.
Spyrious Ιούνιος 7, 2007 #23 Ιούνιος 7, 2007 Να ρωτήσω λίγο κάτι.Έχω το σύστημα της υπογραφης με την διαφορά αντι του 144 έναν 165 και αντι της χ850χτ μια 7900gt και αντι της dfi μια abit kn8 sli.Τον έχω τώρα στα 9*280 αλλά όσα βολτ και να του δώσω δεν ανεβαινει άλλο.Τον έφτασα κάποια στιγμη στα 285 stable με snm αλλά μετα δεν μπουταρε την άλλη μερα.Μήπως με περιορίζει το psu;Δεν είναι και λιγα που έχει πάνω;
f117 Ιούνιος 7, 2007 #24 Ιούνιος 7, 2007 εμένα spyrious όταν έκανα OC την κάρτα γραφικών και ήμουν στα 3giga με τον 3700+ και πήγαινα να κάνω bench 3d κόλλαγε.....μαύρη οθόνη....μέχρι που ήμουν με έναν σκληρό μόνο και τπτ άλλο ....ουτε ανεμιστήρες extra ουτε dvd....τπτ.....τπτ.....δοκίμασε το και θα δεις αμα φταίει το τροφοδοτικό....τρέχα με τον δίσκο που έχεις το λειτουργικό πάνω μόνο......
def Ιούνιος 7, 2007 #25 Ιούνιος 7, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Κάτσε ρε μαστόρι...Δεν πάνε όλοι οι 165 3γ ούτε 2.8...Σαν πολύ trendy γίνανε τα 3γ στους ΑΜΔ μ φαίνεται το αυτο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.