fusion Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2007 Τι λετε για αυτην την stock ψυκτρα για c2d? Ειναι καλυτερη απο την stock που πηρα με τον pentium630?http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174032&product=914509Παρατηρω ψηλοαλλαγες στο design γι' αυτο το λεω. Λετε να μπορει να ριξει στο δικο μου τα temps 3/4 βαθμους? Μιλαμε και για τζαμπα πραμα ετσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάϊος 12, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2007 Δεν παιρνεις καλυτερα 2 σουβλακια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Μάϊος 12, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2007 Αρχική απάντηση από Winters Δεν παιρνεις καλυτερα 2 σουβλακια.... :D Αυτο συνδεεται και με τα temps που βγαζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Μάϊος 12, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2007 Εντελη μπορω να ακουσω καποια ποιο σοβαρη γνωμη? Ειναι ιδια με την παλια που εχω, ειναι βελτιωμενη καπου? Σημειωση δεν θελω σουβλακια σημερα, χθες ειχα καουρες :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 12, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2007 Γιατι δε παιρνεις μια καλη ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Μάϊος 12, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2007 Γιατι οσο κανει η καλη που λες εσυ, τοσο κανει το cpu που εχω.Να ειχα τιποτα c2d να πω μαλιστα...Να υποθεσω τελικα οτι ειναι ιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάϊος 12, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2007 Ρε συ τι ψαχνεις τωρα.. Με 7ε τι περιμενεις....Κοιταξε...στο κατω κατω τα λεφτα ειναι λιγα, οποτε παρ'τη και αν δε σου κανει δεν εγινε και τιποτα...Παντως αν τη βαλεις και δεις παραπανω temps απ' οτι πριν μην παραξενευτεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Μάϊος 12, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2007 Ε γι' αυτο ρε φιλε ρωταω, μην μου βγει καμια μ@λ@κια στην τελικη.Εξαλλου δεν ειπα οτι περιμενω κατι τρελο, απλα ρωταω αν θα εχω πτωση θερμοκρασιας.Αυτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Μάϊος 12, 2007 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2007 το σκεπτικό σου (ότι επειδή είναι ένας πυρήνας θα καίει λιγότερο) δεν ισχύει απαραίτητα. να βρείς το TDP των επεξεργαστών που συγκρίνεις για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Μάϊος 12, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2007 Αρχική απάντηση από Teodor_ch το σκεπτικό σου (ότι επειδή είναι ένας πυρήνας θα καίει λιγότερο) δεν ισχύει απαραίτητα. να βρείς το TDP των επεξεργαστών που συγκρίνεις για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα Εχεις δικιο, απλα σκεφτομουν μηπως η intel ειχε βελτιωσει την ψυκτρα για τους διπυρηνους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 12, 2007 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2007 γιατι να την βελτιωσει?αφου ο conroe σε σχεση με τους προηγουμενους ειναι πολυ ψυχροτερος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.