ΗλιαςΚ Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2007 Καλημερα κατ'αρχην:cry: σημερα το πρωι που πηγα να ανοιξω το laptop μου βγαζει τσααααακκκκκ μια ωραια Blue scren ... ωχ λεω και κανω restart... και εκτοτε βγαινει η γνωστη εικονα των win xp που εχω και η μπαρα να παει περα δωθε κανα 15 λεπτο χωρις αποτελεσμα.... λεω, Ψυχραιμια θα το μαζεψουμε το εργαλειο και παω "ο μαγκας" :toomuchne να κανω εκκινηση σε safe mode.. αλλα μπα τιποτα. δοκιμασα ολες τις επιλογες απο το μενου του safe mode και απλα μετα απο λιγο κανει restart...:cry: τι λες γιατρε μου θα ζησει? :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 12, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2007 Η blue screen εμφανίζεται ξανά; Τι λέει μπορείς να μας πεις;Τι εργαλείο είναι; Με τι Windows?Αν σου κάνει αυτόματα restart με το F8 στην εκκίνηση πάτα την απενεργοποίηση αυτόματης επανεκκίνησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΗλιαςΚ Μάϊος 12, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2007 ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση η blue screen δεν ξαναεμφανιστικε.... μονο μια φορα Win Xp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.