johnyfy Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2007 ξερει κανεις απο bf2142?γιατι οταν μπαινω online δεν μου βγαζει servers?χρειαζετε τιποτα udate?(ειμαι στο moultiplay)
greekfragma Μάϊος 11, 2007 #2 Μάϊος 11, 2007 στα φιλτρα της επιλογης σερβερ μηπως εβαλες πολυ συγκεκριμενα χαρακτηριστικα να ψαξει?εχεις κατεβασει το τελευταιο patch?το punkbuster ειναι ενημερωμενο?μηπως σε κοβει καποιο firewall?
johnyfy Μάϊος 11, 2007 Author #3 Μάϊος 11, 2007 πρεπει να κατεβασω το patch? μου λεει μολις μπαινω οτι δεν το χω.αυτο εννοει?
greekfragma Μάϊος 11, 2007 #5 Μάϊος 11, 2007 ολοι οι σερβερ και κυριως οι Ranked που ενδιαφερουν και τους περισσοτερους που παιζουν BF2 & BF2142 μολις βγαινει καποιο patch ενημερωνονται αμεσα.....και εαν δεν το χεις δεν μπορεις να μπεις γιατι δεν τον βλεπεις στη λιστα καθως δεν θεωρειται συμβατος.....φροντισε καθε φορα να κατεβαζεις το τελευταιο patch και θα βρισκεις παντα σερβερς.
gbak Μάϊος 11, 2007 #7 Μάϊος 11, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma ολοι οι σερβερ και κυριως οι Ranked που ενδιαφερουν και τους περισσοτερους που παιζουν BF2 & BF2142 μολις βγαινει καποιο patch ενημερωνονται αμεσα.....και εαν δεν το χεις δεν μπορεις να μπεις γιατι δεν τον βλεπεις στη λιστα καθως δεν θεωρειται συμβατος..... φροντισε καθε φορα να κατεβαζεις το τελευταιο patch και θα βρισκεις παντα σερβερς. σωστος! ο Master Sergeant..εθεαθης στο strike at karkand...η κανω λαθος?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.