johnyfy Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2007 ξερει κανεις απο bf2142?γιατι οταν μπαινω online δεν μου βγαζει servers?χρειαζετε τιποτα udate?(ειμαι στο moultiplay) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 11, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2007 στα φιλτρα της επιλογης σερβερ μηπως εβαλες πολυ συγκεκριμενα χαρακτηριστικα να ψαξει?εχεις κατεβασει το τελευταιο patch?το punkbuster ειναι ενημερωμενο?μηπως σε κοβει καποιο firewall? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnyfy Μάϊος 11, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2007 πρεπει να κατεβασω το patch? μου λεει μολις μπαινω οτι δεν το χω.αυτο εννοει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 11, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2007 ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 11, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2007 ολοι οι σερβερ και κυριως οι Ranked που ενδιαφερουν και τους περισσοτερους που παιζουν BF2 & BF2142 μολις βγαινει καποιο patch ενημερωνονται αμεσα.....και εαν δεν το χεις δεν μπορεις να μπεις γιατι δεν τον βλεπεις στη λιστα καθως δεν θεωρειται συμβατος.....φροντισε καθε φορα να κατεβαζεις το τελευταιο patch και θα βρισκεις παντα σερβερς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnyfy Μάϊος 11, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2007 εγινε φιλε.καταλαβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Μάϊος 11, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma ολοι οι σερβερ και κυριως οι Ranked που ενδιαφερουν και τους περισσοτερους που παιζουν BF2 & BF2142 μολις βγαινει καποιο patch ενημερωνονται αμεσα.....και εαν δεν το χεις δεν μπορεις να μπεις γιατι δεν τον βλεπεις στη λιστα καθως δεν θεωρειται συμβατος..... φροντισε καθε φορα να κατεβαζεις το τελευταιο patch και θα βρισκεις παντα σερβερς. σωστος! ο Master Sergeant..εθεαθης στο strike at karkand...η κανω λαθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 11, 2007 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2007 σημερα δεν επαιξα [σπαμ οφφ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.