Jump to content

Σετ πληκτρολογίου-mouse

deninho

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παίδες, προτείνετε κάποιο καλό σετ ασύρματου πληκτρολογίου και mouse, με κόστος κάτω από 100 (βασικά να έχει όσο γίνεται καλύτερο λόγο τιμής/απόδοσης), γτ τα υπάρχοντα, ξαφνικά ( :innocent: ) άρχισαν να μου κάνουν κόλπα

Thanx in advance :)

Χμμμ... Τα laser mice δουλεύουν σε όλες τις επιφάνειες; Επίσης το συγκεκριμένο της MS, βγαίνει και σε μαύρο χρώμα;

Αν η απάντηση και στα δύο είναι ναι, μάλλον έφυγα να το πάρω :D

Αρχική απάντηση από deninho [Χθες, στις 12:58]

Χμμμ... Τα laser mice δουλεύουν σε όλες τις επιφάνειες; Επίσης το συγκεκριμένο της MS, βγαίνει και σε μαύρο χρώμα;

χμμμ για το χρώμα δεν είμαι σίγουρος....αλλα για το ΄το δουλευι σε ΟΛΕΣ τις επιφανειες χωρίς pad και βλακείες ειμαι 1000% σιγουρος.

Ειναι τουμπανο το σετακι:T: :T:

θενξ για τις προτάσεις σας.. μάλλον προς το σετ του captaingr θα παω :) Αλλά πρώτα θα πάω να τα δω από κοντά, γτ πρέπει και να βολεύουν

είναι όντως στα μισά λεφτά ή είναι το v1? (γτ στο λινκ του κάπταιν βλέπω να λέει v2. το GR δε με νοιάζει, ξέρω πλέον, που βρίσκονται τα κουμπιά :p )

Αρχική απάντηση από deninho [12-05-2007 10:58]

Κάτσε εκεί που είσαι!

Πάνω σε κρύσταλο δεν δουλεύει

νταξει, αυτό το φαντάστηκα.. Δεν είμαι και τόσο βιτσιόζος :p Εννοούσα αν θα έχει πρόβλημα σε ξύλο/πλαστικό/κλπ και θέλει όπωσδήποτε mousepad ;)

στην πράξη έχει καμιά διαφορά; γτ δεν είναι μικρή η χρηματική διαφορά

Διαφορα δεν εχουν (ισως στη συσκευασια) παντως τα dsp προοριζονται για αγορα μαζι με καινουργιο υπολογιστη και οχι ξεχωριστα.

Εγω εχω αυτο και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=89&product=802425

Το πληκτρολογιο ειναι τελειο 10/10

Το ποντικι ειναι καλο αλλα οχι τελειο...8/10

Αν εισαι gamer δεν ειναι και οτι καλυτερο αυτο το σετακι... για μενα που παιζω 1 game καθε 3 μηνες ειναι μια χαρα...

Παιδια συγνωμη για το :OT: αλλα μπορειται να προτεινεται σετ ενσυρματου keyboard και mouse για games σε λογικα επιπεδα λ7

Thx

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.