A-T Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2007 Exω το εξισης προβλημα που προεκυψε σημερα. Ανοιγω τον Υπολογιστη παταω συνδεση στο ιντερνετ (adsl εχω) μπαινει κανονικα. Μετα βγαινω. Μετα προσπαθω να ξαναμπω περιμενω περιμενω περιμενω τιποτα. Σαν σφαλμα μου βγαζει οτι δεν επικοινωνει μαζι μου ο κεντρικος Η/Υ και κατι τετοια. Απο οτι καταλαβατε στο ιντερνετ μπορω να μπω μονο αν κανω επανεκιννηση και μονο μια φορα, αν αποσυνδεθω δεν ξαναμπαινει. Το προβλημα δεν σταματαει εδω. Παταω Control - Alt - Delete και μου βγαζει το παραθυρο που πρεπει χωρις την δυνατοτητα να επιλεξω εφαρμογες-διεργασιες-δικτυο (μπαινει μονο του στις διεργασιες), ουτε καν οκ και ακυρωση δεν βγαζει. Εχω δοκιμασει με το Nod 32, to AVG, me antispawyre για ιους αλλα τιποτα το προβλημα συνεχιζεται. Ξερει κανεις τι φταιει???Το λειτουργικο μου ειναι τα XP SP2.Α!! και κατι αλλο επειδη εχω και τα vista στον σκληρο με αυτα ομως λειτουργουν ολα σωστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 10, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2007 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=8841(στην περίπτωση που αναρωτιέσαι γιατί δε σου απαντάει κανείς...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 10, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2007 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 10, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2007 Φιλαράκι άλλαξε τίτλο γιατί δεν καταλαβαίνει κανένας τί ζητάς :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 10, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2007 Αρχική απάντηση από spc . που μπορω να βρω κανεναν τομο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.