johnyfy Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2007 καλησπερα στο forum.μηπως ξερει κανεις γιατι ο υπολογιστης μου εκει που δουλευει κλεινει ξαφνικα μονος του?μου τοχει κανει 2 φορες σημερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 10, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2007 Καλώς ήρθες. Ένας καλύτερος τίτλος δεν βλάπτει! Περισσότερη προσοχή στο μέλλον. Από θερμοκρασίες πως πάμε; Τι σύστημα έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnyfy Μάϊος 10, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2007 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnyfy Μάϊος 10, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2007 εχει ενα 2μηνο που το κανει μηπως χρειαζετε καθαρισμα απο μεσα?θερμοκρασια καλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 10, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2007 Ένα δίμηνο έχουν και οι ζέστες περίπου Σίγουρα αν καθάρισμα μέσα δεν κάνει κακό. Ακόμα δεν μου είπες όμως, τι θερμοκρασία έχει; Και τι σύστημα έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 10, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2007 2 οι πιο συνήθεις ύποπτοι.1. Θερμοκρασίες2. ΤροφοδοτικόΞεκίνα από το 1 όπως σου είπε ο jpavly Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnyfy Μάϊος 10, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathbylove Αύγουστος 3, 2013 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2013 γεια σας παιδες εχω ενα μεγαλο θεμα μπορω να πω.... καθημερινα μου σβινει ο υπολογιστης ετσι στο ακυρο χωρης να βγαζει καποιο μνμ τπτ απλα σβινει μπορει να μου το κανει και 4-5 φορες τν ημερα... συνιθος οταν αραζω στο ιντερνετ βλεπω καμια ταινια οτιδιποτε εχει τετια σχεση αλλα δν μου το κανει οταν π.χ. παιζω βαρια παιχνιδια αρκει να μν εχω ανοιχτο browser πχ μοζιλα ι κρομ και παει λεγοντας.. καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Αύγουστος 3, 2013 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2013 γεια σας παιδες εχω ενα μεγαλο θεμα μπορω να πω.... καθημερινα μου σβινει ο υπολογιστης ετσι στο ακυρο χωρης να βγαζει καποιο μνμ τπτ απλα σβινει μπορει να μου το κανει και 4-5 φορες τν ημερα... συνιθος οταν αραζω στο ιντερνετ βλεπω καμια ταινια οτιδιποτε εχει τετια σχεση αλλα δν μου το κανει οταν π.χ. παιζω βαρια παιχνιδια αρκει να μν εχω ανοιχτο browser πχ μοζιλα ι κρομ και παει λεγοντας.. καμια ιδεα?Παλληκάρι βαλε το κλιματιστικο του δωματιου στο φουλ. Αν δεν ειναι απο αυτο, τοτε το τροφοδοτικό σου ετοιμαζεται για τα κυπαρισσια, φροντισε να το προλαβεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Αύγουστος 4, 2013 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2013 Παλληκάρι βαλε το κλιματιστικο του δωματιου στο φουλ. Αν δεν ειναι απο αυτο, τοτε το τροφοδοτικό σου ετοιμαζεται για τα κυπαρισσια, φροντισε να το προλαβεις. αν ειναι απο υψιλη θερμοκρασια τοτε η καλυτερη λυση ειναι να βγαλει το καπακι του σταθερου και να χρισιμοποιησει ενα απλο ανεμιστηρα βαζοντας τον μεσα στο κουτι σχεδον Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolisfog Αύγουστος 31, 2013 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2013 προσπαθησε να βαλεις το core temp Core Temp και να δεις τις θερμοκρασιες του επεξεργαστη. βαλε το gpu observer GPU Observer Free Download - GPU Managers για ελενχο της θερμοκρασιας της καρτας γραφικων. αν ολα ειναι ενταξει κανε ενα καθαρισμα το pc με πινελακι απαλο και ασεσουαρ μαλιων, τσεκαρε τις μνημες αν ειναι σωστα κουμπωμενες και αν χρειαστει κρατα και βγαλε τις αλλες μηπως τυχον καποια δημιουργει προβλημα. Κανε στο bios optimize default να ερθουν ολα μαμα ρυθμισεις μηπως και κατι εχεις κανει και δεν το θυμασαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Αύγουστος 31, 2013 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2013 Παρε ενα ατομικο ψυγιακι γυρω στα 100-150 ευρω και χωσε το deck μεσα.... σιγουρα θα το εκτιμισει ο επεξεργαστης και η καρτα γραφικων σ xoxo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.