madnick Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2010 Windows7 64bit.2 δίσκοι : [C:/] SSD Corsair (λειτουργικό) & [D:] 500άρης με προγράμματα.πλέον πολλά προγράμματα δεν λειτουργούσαν σωστά, άλλα δεν άνοιγαν, άλλα δεν έκαναν update και πολλά άλλα κουφά. Πρόσεξα ότι στην Registry έχουν αλλάξει όλα τα path των προγραμμάτων που έχουν πρόβλημα από D:/mpla/mpla σε Ε:/mpla/mpla όπου E: είναι το DVD-ROM.Τι κάνουμε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnick Αύγουστος 13, 2010 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2010 Επίσης ένα ακόμα παράξενο, ο Φάκελος Windows είναι 20GB περιπου. Γιατι ; ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Αύγουστος 13, 2010 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2010 κάνε ένα format φίλε μου γιατί μία βλέπω το pc σου προσπαθεί να σκοτώσει τον panea και να του καταστρέψει το σπίτι και τώρα αφού δεν τα κατάφερε προσπαθεί να αυτοκτονήσει ίσως αλλάξανε τα γράμματα στα drives/hdds όταν το ανοιγοκλείναται και χάζεψε οπότε ή φτιάξε τα γράμματα όπως ήταν και αν παίξει ( δύσκολο ) ή τράβα του ένα format να ισιώσει και κάνε και κανένα backup από δω και πέρα για να μην τρέχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnick Αύγουστος 13, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2010 Πώς μπορώ να πάρω backup με τέτοιον τρόπο κάποια παιχνίδια που έχω ήδη στον C: (SSD) όπου παίζουν OK και δεν θελω να τα χάσω γιατί δεν έχω τα exe να τα ξανακάνω install ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Αύγουστος 13, 2010 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2010 σε μεγάλο μπελά πας να μπλέξεις τώρα καλύτερα κάνει backup τα saves σου και κατέβασε ξανά τα games και κάντα install παίζει να γίνει και έτσι και να παίζουν με copy paste μετά αλλά είναι pain in the ass Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny Αύγουστος 14, 2010 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2010 κάνε ένα format φίλε μου γιατί μία βλέπω το pc σου προσπαθεί να σκοτώσει τον panea και να του καταστρέψει το σπίτι και τώρα αφού δεν τα κατάφερε προσπαθεί να αυτοκτονήσει Χαχαχαχαχαχα! :respect: Πώς μπορώ να πάρω backup με τέτοιον τρόπο κάποια παιχνίδια που έχω ήδη στον C: (SSD) όπου παίζουν OK και δεν θελω να τα χάσω γιατί δεν έχω τα exe να τα ξανακάνω install Δοκίμασε να αντιγράψεις όλο τον φάκελο που είναι εγκατεστημένο το game. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.