johnyfy Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2007 καλησπερα.εχω αγορασει το bf2142 και το serial key δεν λειτουργει για να παιξω online καποιος το εχει κλεμενο.πως μπορω τωρα να παιξω με καινουργιο serial?.με την ea games δεν βγαζω ακρη.μπορει να βοηθησει καποιος?ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick2crete Μάϊος 8, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 Σιγουρεψου οτι το περνας σωστα..μηπως μπερδευεις κανα Β με το 8 ας πουμε....μου εχει τυχει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnyfy Μάϊος 8, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 οχι εστειλα e mail στην ea games με τον κωδικο που εχει το παιχνιδι και μου ειπαν οτι το εχει αλλος.το εχω δοκιμασει πολλες φορες.αντε βγαλε ακρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 8, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 Φιλε καλώς ήρθες.Πατάς το "απάντηση" και όχι το νέο θέμα.Προσοχή προς τους επόμενους, μία απάντηση για crack και έχει πάει περίπατο το thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnyfy Μάϊος 8, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 δεν μιλαμε για crack.εχω το γνησιο.οκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Μάϊος 8, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 ναι εννοεί μην σου πει κάποιος πήγαινε κατέβασε το τάδε και πέρασε το έτσι και κλπ κλπ μην αγχώνεσαι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 8, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 το να στειλεις με mail στην ΕΑ φωτογραφια που να δειχνει το σειριακο μαζι με το αυθεντικο cd και στο background την οθονη σου με το mailbox.......ξερει κανεις εαν θα μπορουσε να σταθει σαν αποδειξη ωστε η ΕΑ να κανει ΒΑΝ τον αλλο χρηστη με το κλεμμενο σειριακο και να δωσει πισω ενα νεο account στο παλικαρι?Υ.Γ.ετσι για την ιστορια....απο που αγορασμενο το cd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnyfy Μάϊος 8, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 το εχω κανει αυτο που λες με το σειριακο αλλα με παραπαιμπουν σε διαφορα link τους και δεν πολυ βγαζω ακρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 8, 2007 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 γιατι δεν μας κανεις ενα copy paste τα λινκακια μηπως και βοηθησουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Μάϊος 8, 2007 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 Αρχική απάντηση από johnyfy καλησπερα.εχω αγορασει το bf2142 και το serial key δεν λειτουργει για να παιξω online καποιος το εχει κλεμενο.πως μπορω τωρα να παιξω με καινουργιο serial?.με την ea games δεν βγαζω ακρη.μπορει να βοηθησει καποιος?ευχαριστω η καλητερη λυση ειναι στιλτο πισω απο εκει που το αγορασες για αντικατασταση μαζι με την αποδιξει αγορας η επικηνονισε με την εισαγογικη ετερεια για να σου πει τι θα κανεις παρε στα Τηλ:(210) 28.22.580 - (210) 28.22.892 - (210) 68.54.212και ξανα πες μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 8, 2007 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 Το θεμα ειναι πως ομως θα αποδειξει οτι οντως ειναι "πιασμενο" ;Ο καθενας θα μπορουσε να πουλησει φουμαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick2crete Μάϊος 8, 2007 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 Αρχική απάντηση από BILL5 [Σήμερα, στις 22:50] η καλητερη λυση ειναι στιλτο πισω απο εκει που το αγορασες για αντικατασταση μαζι με την αποδιξει αγορας η επικηνονισε με την εισαγογικη ετερεια για να σου πει τι θα κανεις παρε στα Τηλ:(210) 28.22.580 - (210) 28.22.892 - (210) 68.54.212 και ξανα πες μας Ετσι...σωστος.. ..(αν και στην ορθογραφια πολυ λαθος...λεμε..) ..αν το πληρωσες οντως κανε τα παραπανω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Μάϊος 8, 2007 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 Αρχική απάντηση από GoMaR Το θεμα ειναι πως ομως θα αποδειξει οτι οντως ειναι "πιασμενο" ;Ο καθενας θα μπορουσε να πουλησει φουμαρα εγω παιδια ειχα παει το nfs πισω στο μαγαζι γιατι δεν εμπενε το serial και επιδη δεν εμπενε και σε αυτους το κανανε αντικατασταση. το εχεις απο μεγαλη αλισιδα παρει η απο μαγαζακι ?φιλε johnyfy τα τηλ ειναι της ετερειας που εισαγη τα παιχνιδια της ea πες τους τι σημβενει και θα σου πουν τι να κανεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnyfy Μάϊος 9, 2007 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2007 ευχαριστω πολυ παιδια για τα τηλ.της αντιπροσωπου εταρειιας.το προβλημα πιστευω να λυθει γιατι μου ζητησαν την αποδειξη κ.τ.λ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Μάϊος 9, 2007 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2007 ελπιζω να ειναι ευχαριστα νεα φιλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnyfy Μάϊος 10, 2007 Author #16 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2007 πιστευω ευχαριστα.στελανε αυτα που ζητησανε στην ea games τωρα περιμενω τηλεφωνο τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Μάϊος 15, 2007 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2007 λυθηκε το προβλημα? johnyfy Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnyfy Μάϊος 15, 2007 Author #18 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2007 ναι λυθηκε.πηγα και μου το αλλαξανε.τζαμπα το τρεξιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.