nosader Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2007 Εχω το outlook 2003.Θελω τα mail ολα που εχω τοσο στο inbox οσο και στο outbox να τα κανω export για να τα εχω σαν backup και να τα περασω σε καποιο αλλο pc...Τι κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 8, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 LOL. Να πατησεις File, Export δεν δοκίμασες ε; Και μετά File, Import. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 8, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 Κανε τα export σε .pst και θα βαλει μεσα οτι εχεις και δεν εχεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nosader Μάϊος 8, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 Nαι αυτο ρωταω...Το κανει αυτοματα?Δηλαδη αμα κανω export θα τα παρει ολα μονος του?Και το αρχειο θα ειναι .pst? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 8, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 Διαλεξε εξαγωγη σε .pst και δες τι επιλογες προσφερει. Αν χρειαζεται τα παιρνει ολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.