Wizard! Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2007 Δεν ξέρω αν το λέω καλά, αλλά ψάχνω ένα πρόγραμμα που να δημιουργεί μία εικόνα με πολλά καρέ από ταινία. Σε διάφορα sites με torrents για παράδειγμα έχουν τέτοιες εικόνες σαν preview της ταινίας :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 8, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 image grabber II http://www.videohelp.com/tools/ImageGrabαυτό ακριβώς που θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 8, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 Σίγουρα? Από ότι διάβασα βγάζει εικόνες από ταινία, αλλά σαν ξεχωριστά καρέ, όχι μία μεγάλη με thumbnails... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 8, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 Το πρόγραμμ που έχω και κάνει μια μεγάλη με thumbnails μετά από ανάλογη ρύθμιση είναι το image grabber II, ελπίζω να μην έδωσα βλακεία link.Το τσεκάρω τώρα και σου λέω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 8, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 Καλά, δε με καίει. Μπορώ και με το ACDSEE μου φαίνεται να το κάνω, απλά αυτό που χρησιμοποιούν όλοι, γράφει στο περιθώριο και πληροφορίες για την ταινία (codec, διάρκεια, κλπ) και είναι πολύ βολικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 8, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 Ναι, όλοι το Image grabber II χρησιμοποιούν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 8, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 Πάντως στις ρυθμίσεις δε βρήκα τίποτα τέτοιο. Απλά βγάζει τα images σε ένα folder. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 8, 2007 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 Προφανώς αφού είμαι τρόμπας και σου έδωσα λάθος link. Δεν βρίσκω το κανονικό στο νετ οπότε στο ανέβασα στο rapidshare. http://rapidshare.com/files/30146698/ImageGrabberII.zip Οι εικόνες που φτιάχνει είναι έτσι: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 8, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 Μούτσος γκράσιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 8, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 Τελικά το κάνει και ο Media Player Classic... Αφού ανοίξεις την ταινία, πας File > Save Thumbnails και βγάζει μία εικόνα στις διαστάσεις που θέλεις με έτοιμα thumbnails Thanx το jpavly :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 8, 2007 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 Ενδιαφέρον Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 8, 2007 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 Το οποίο τον βρίσκουμε εδώ http://www.free-codecs.com/download/Media_Player_Classic.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 8, 2007 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 Καλά τον player τον χρησιμοποιώ κατά κόρον, για κάποιο λόγο όμως δεν είχα προσέξει αυτή τη λειτουργία του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.