Jump to content

Ψαχνω webmail με free smtp/pop3

minus

Recommended Posts

Υπαρχει καποιο site που να δινει mail διευθυνση με στοιχεια smtp/pop3?

Ολα τα χρονια δουλευω με το yahoo, χρειαστηκε τωρα να το δουλεψω με thunderbird αλλα μαλλον ο yahoo mail server αρνειται τις smtp connections.

Το hotmail επισης νομιζω ειναι κατι αναλογο.

Θελω μια δωρεαν υπηρεσια και αξιοπιστη.

Προτασεις?

Το gmail σε καλύπτει, αλλά αν δεν έχεις λογαριασμό θα πρέπει να σε κάνει κάποιος invite.

Αν χρειάζεσαι στείλε μου ένα ΠΜ.

To yahoo mail σου είναι .com ή .gr? Στο .gr μπορείς να έχεις pop3 πρόσβαση (το ανακάλυψα στο θέμα αυτό).

jpavly, τα διαβασα για το yahoo, οπως ειδα παιδευεται αρκετος κοσμος με το Yahoo τελικα.

Και ειδικα εγω που δεν θελω το smtp για χρηση με προγραμμα email αλλα για προγραμμα που κανει αλλη δουλεια και παρεπιπτοντως στελνει και mail ως ειδοποιηση(που σημαινει λιγοτερες επιλογες απο ενα στανταρντ προγραμμα mail-πχ οχι ssl κλπ), ισως καλυτερα να δοκιμασω το gmail.

Ελπιζω να ειναι πιο straightforward.

Και κανενα αλλο αν εχει να προτεινει κανεις ευπροσδεκτο.

Πριν ποσταρω εκανα απειρα πειραματα με το προγραμμα που με ενδιαφερει, διαβασα σελιδες στο google κλπ.

Εκει, επιμενει να μου ζητα password, να του δινω και να ξαναζητα. Yahoo.

Προκειται για ενα προγραμμα που κοιταζει καποια sites που με ενδιαφερουν, και οταν αλλαζει η υλη τους, μου στελνει mail. Το λεω για να ξερετε γιατι προγραμμα μιλαω.

Ζητα τις κλασικες πληροφοριες: smtp server, login, password.

Yahoo αρνειται να παιξει οπως εγραψα και πιο πανω.

Και το Gmail όμως έχει κάποιες περίεργες ρυθμίσεις σε πόρτες και authentication για να δουλέψει σωστά οπότε δεν είναι σίγουρο ότι θα σου κάνει 100%

Εχω μπερδευτει!

Μου εστειλε κι ο

inertiacreep gmail invitation αλλα το gmail μου την εβγαλε ακυρη!

Δεν ξερω πως να το χειριστω το θεμα.

Θελω κατι που να μην ειναι ουτε περιεργο ουτε με απαγορευσεις.

Απλα να δουλευει, κι ας εχει και χωρο 1mb! Ενα smtp της προκοπης σε μια στανταρντ πορτα, να τη δηλωσω στο προγραμμα για να μου στελνει τις ειδοποιησεις του!

Αρχική απάντηση από minus [Σήμερα, στις 12:49]

Εχω μπερδευτει!

Μου εστειλε κι ο

inertiacreep gmail invitation αλλα το gmail μου την εβγαλε ακυρη!

το gmail δεν χρειαζετε invitation πλέον.

Ολα του γαμου δυσκολα.

Πηγα αυτονομα να κανω registration και μια απο τα ιδια:

We're sorry. This invitation is not valid. We monitor invitations to protect our users and to prevent abuse. If you'd like to sign up for Gmail, you can now do so using your mobile phone. Click here to sign up (US only). Otherwise, please ask a friend with an account to invite you directly.

Ποιο Invitation ρε μεγαλε, μονος μου ηρθα να εγγραφω! Anyway, δεν με αφηνει να κανω registration.

Ας δοκιμασει κι αλλος να μας πει αν τον αφηνει.

Εμένα που μόλις προσπάθησα μου βγάζει το εξής :

"Ο σύνδεσμος που πατήσατε για να δημιουργήσετε έναν Gmail λογαριασμό έχει ήδη χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ενός λογαριασμού για *********@gmail.com (καρα-άσχετο, αποκλείεται να έγινε αυτό στο πισι της δουλειάς...). Έτσι, ειναι πλέον αδύναμος!. Για να δημιουργήσετε έναν άλλο Gmail λογαριασμό, θα χρειαστείτε ένα καινούργιο σύνδεσμο δημιουργίας. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία."

2 φορές αυτό με διαφορετικά usernames!

Κι εγώ με invitation τα έκανα και τα 2 gmail που έχω και όλα καλά...

EDIT

Φλασιά...ρε συ minus στο freemail.gr δοκίμασες?

δοκίμασε στο smtp server άσχετα αν είναι yahoo.gr h yahoo.co.uk να βάλεις smtp.mail.yahoo.com η κάπως έτσι δεν το θυμάμαι ακριβώς

αν το πρόγραμμα που θες να χρησιμοποιήσεις δεν έχει authentication smtp η κάποια παρόμοια επιλογή δεν θα σου δουλέψει, μιας και οι smtp server που δεν κανουν authentication ειναι εύκολοι στοχοι για spam, οποτε δεν πιστευω να βρεις free εμαιλ σερβερ χωρις να θελει password

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.