tolis861416003225 Μάϊος 8, 2007 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 η ασους εχει αγορασει την γιγαβαϊτ αν και αρχικα επαιζα το αναποδο...για τις μνημες μονο να ειναι δδρ2 και να ειναι σε ταχυτητα τετεια που να την υποστιριζει το μομπο διοτι παραπανω ισως να θελουν πιο πολυ ρευμα η μπβο να μη το βλεπει να να εχεις προβλημα... τεσπα δεν ειμαι και σιγουρος. σιγουρα παντως να ειναι δδρ2 και με ταχυτητα μεχρι τετεια που το μοβο υποστιριζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάϊος 9, 2007 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2007 Εγώ άλλα άκουσα:http://www.xbitlabs.com/news/mainboards/display/20070327114724.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 9, 2007 Author #23 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2007 Αρχική απάντηση από tolis86 [Σήμερα, στις 02:08] η ασους εχει αγορασει την γιγαβαϊτ αν και αρχικα επαιζα το αναποδο... για τις μνημες μονο να ειναι δδρ2 και να ειναι σε ταχυτητα τετεια που να την υποστιριζει το μομπο διοτι παραπανω ισως να θελουν πιο πολυ ρευμα η μπβο να μη το βλεπει να να εχεις προβλημα... τεσπα δεν ειμαι και σιγουρος. σιγουρα παντως να ειναι δδρ2 και με ταχυτητα μεχρι τετεια που το μοβο υποστιριζει Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.