beez Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2007 καινουργια αντλια και αφου εχω καθαρισει ολο το συστημα, μπλοκ , σωληνες κτλπ την βάζω πάνω και ενω αναβει το πρασινο λαμπακι δεν υπάρχει καθόλου παροχή. μα καλά τόσο γκαντέμης ειμαι? η αντλια κανει ενα ελαφρο γουργουρισμα αλλα δεν κουνιέται τιποτα ακομα και χωρίς τους σωλήνες. ειχε κανενας παρόμοιο πρόβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 7, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 η αντλια [πααραγει τριγμους απο τον εσωτερικο μηχανισμο?ποτε αγοραστηκε και απο που? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 7, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 Κατ'αρχας η αντλια υπαρχει περιπτωση να μην περιστρεφεται αν δεν περναει νερο απο μεσα της.Μου εχει συμβει απειρες φορες με L20.Πρεπει να σπρωξεις το νερο προς την αντλια (φυσα στον σωληνα) για να της δωσεις περιστροφη.Φυσικα οταν το κυκλωμα ειναι κλειστο πλεον(δεν υπαρχει αερας) αυτο δεν συμβαινει ποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beez Μάϊος 9, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2007 τελικα η αντλια αντικατασταθηκε καθως ηταν ελατωματική...τι να πεις πλεον δηλαδη αν αγοραζεις hardware πρεπει να τους βαζεις να το δοκιμάζουν μπροστά σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Μάϊος 9, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2007 Για να μην ανοιγω αλλο thread,ξερει κανεις που βρισκουμε αξονες για asetek αντλιες στην Αθηνα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάϊος 9, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2007 σε Pet Shop κοίτα για ανταλλακτικα αντλιών Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik92 Μάϊος 9, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2007 δες για ενυδρεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.