bonepeeler Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2007 Καλησπέρα. Κατέβασα κάποια videoclip και όταν μπαίνω στο φάκελο που τα έβαλα,μου κλείνει o explorer.exe και μου βγαίνει και το drwtsn32 και κολλάει το pc. Ξεκολλάει αν πατήσω Ctrl+Alt+Del και κλείσω τον φάκελο με τα βιντεάκια ο οποίος δεν ανταποκρίνεται. Tα videoclip είναι avi εκτός από 1 ή 2 που είναι mpeg. Έχει κανείς ιδέα τι παίζει και τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 7, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 Δοκίμασε να περάσεις κάποιο codec pack, ίσως κάποιος codec είναι "σπασμένος" και κολλάει. Προτείνω το K-Lite Codec Pack. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonepeeler Μάϊος 7, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly Δοκίμασε να περάσεις κάποιο codec pack, ίσως κάποιος codec είναι "σπασμένος" και κολλάει. Προτείνω το K-Lite Codec Pack. Έχω ήδη εγκαταστήσει το K-Lite Codec Pack.To μεγαλύτερο που βρήκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 7, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 Try this Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonepeeler Μάϊος 7, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 Τελικά τη βρήκα τη λύση. Έκανα απεγκατάσταση κάποιους drivers για xvid και το K-Lite Codec Pack. Κατέβασα την τελευταία έκδοση,την εγκατέστησα και τώρα βλέπω τα videoclip. Ευχαριστώ για τη βοήθεια jpavly. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.