shadow20262 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2007 Πήγα ο καημενούλης κι αγόρασα τα παρακάτω: MSI K9NSLI-2F AM2 ATHLON 64 X2 5200+ AM2 ASUS N7900GS 256MB 2 ΜΝΗΜΕΣ KINGSTON 1024MB ΣΚΛΗΡΟ SEAGATE SATA II 320GB Τα συνδέω όλα χαρούμενος, εγκαθιστώ και τα WIN XP HOME και βάζω μπρος. Αμ δε!:computer: Συχνά(έως και 2 φορές την ώρα) το σύστημα με πετάει σε μπλε οθόνη. Την μια φταίει το nv4.dll την άλλη μια page που είναι undesignated, μετά κάτι άλλο, μετά κάτι άλλο. Κατέβασα Drivers για την μητρική, για την κάρτα γραφικών, τις αναβαθμίσεις των Windows! Κανένα αποτέλεσμα. Ρε παιδιά, λίγο φώς ρε παιδιά! Ρίξτε καμιά ιδέα. Υ.Γ. Ναι, είμαι απελπισμένος, γιατί αυτή η ... κολώνια κρατάει μια βδομάδα. Δεν είμαι άσχετος με Η/Υ, αλλά δεν το έχω σπουδάσει κιόλας. Μπορεί κάτι να μου διαφεύγει. Θα εκτιμούσα λιγη βοήθεια σε κατανοητή γλώσσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Μάϊος 6, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2007 μπορεί να φταίνε και τα win που έχεις κάνε πάλι format Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick2crete Μάϊος 6, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2007 Αρχική απάντηση από helloween [Σήμερα, στις 01:22] μπορεί να φταίνε και τα win που έχεις κάνε πάλι format ...σαν 2ο πραγμα θα τσεκαρα τις μνημες ...τρεξε ενα memtest αναλυτικο να δεις τι γινεται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάϊος 7, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 Δεν δοκιμάζεις την συμπεριφορά του μηχανήματος σου με μια απο τις 2 μνήμες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Μάϊος 7, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 Απο θερμοκρασιες τι γινεται? (κυριως στην καρτα γραφικων) Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάϊος 7, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 Μνήμες τροφοδοτικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
newoverclocker Μάϊος 7, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάϊος 7, 2007 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 Όντως,τι τροφοδοτικό έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Μάϊος 7, 2007 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 Μια μικρη αποψη που ειναι απο προσωπικη εμπειρια γενικα με τις MSI,μηπως κανει χαζομαρες η μητρικη,οχι οτι ειναι καμμενη η κατι τετοιο,απλα χαζομαρες,παραξενιες.Ριξε μια ματια και στο τροφοδοτικο βεβαια.Μηπως ειναι μικρο η εχει προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadow20262 Μάϊος 7, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 Έκανα memtest χτες βράδυ, κανένα πρόβλημα. Θερμοκρασία στη CPU μέγιστη 45, στην κάρτα γραφικών 50. Στο σύστημα το BIOS δίνει 35. Τροφοδοτικό 420 WATT, η εταιρεία είναι EVALEX(ναι, ουσιαστικά noname). ’λλαξα θέση στις μνήμες (όλους τους πιθανούς συνδυασμούς 1-2-3-4). Madkiller, τι εννοείς; Και τι να κάνω; Θα κάνω format πάλι σήμερα. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση, δεν το περίμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 7, 2007 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 κανε μια αναβαθμηση στο bios της μητρικης Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 7, 2007 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 Αν αλλάξεις τίτλο και βάλεις κάτι της προκοπής να δεις ανταπόκριση PS.: Καλώς ήρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Μάϊος 7, 2007 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 Μemtest εκανες τελικα?.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Μάϊος 7, 2007 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 Χαρακτηριστηκα του τροφοδοτικου σε καθε γραμμη ρευματος?(Αυτη ειναι η βασικη μου υποψια,οι Α64 αν και δεν εχουν τρελες απαιτησεις σε Α θελουν η +12 να ειναι πανω απο 16-18Α,με χαμηλοτερα εχω συναντησει προβληματα)Με MSI τι εννοω,αστο θα μου παρει πολυ ωρα για τα !@$#!@#$ του καθε μοντελου που ειχα,απλα την τελευταια που πηρα απο τις @$#@ που εκανε την χαρισα μετα απο 3 μερες σε εναν γνωστο μου,σε αυτον δουλεψα σχετικα καλα,σε μενα μου εβγαλε την πιστη εστω και για λιγο.MSI Platinum Diamond μου δινανε τωρα την ASRock δεν θα την εβγαζα πχ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 7, 2007 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 Τόσα λεφτά έδωσες.....στο EVALEX κόλλησες? "Τίνους κουρίτσ' ειν' τούτο;" Πάντως νομίζω πως η εγκατάσταση φταίει ή η μητρική. Και μένα μια MSI που είχα στήσει μου έκανε κάτι άσχετα που και που. Μια της έφταιγε το IDE κανάλι μια το SATA, μια το USB input..... "ΒΕΕP! μέσα Πολυχρόνη δλδ." Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Μάϊος 27, 2007 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2007 θεμα ειναι τι θα σου κατσουν τα πραγματα που διαλεγεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadow20262 Ιούνιος 12, 2007 Author #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2007 Λοιπόν...Μετά από αρκετό πειραματισμό, διαπίστωσα οτι το προβλημα εντοπίζεται στο αρχείο nv4disp.dll. Αυτό σημαίνει οτι κάπου η κάρτα γραφικών δε συνεργάζεται με τον υπολογιστή ή τη μητρική, σωστά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιούνιος 12, 2007 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2007 Και ξανα-μανά! Δοκίμασε ένα άλλο τροφοδοτικό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούνιος 12, 2007 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2007 Αρχική απάντηση από shadow20262 [Σήμερα, στις 18:05] Λοιπόν...Μετά από αρκετό πειραματισμό, διαπίστωσα οτι το προβλημα εντοπίζεται στο αρχείο nv4disp.dll. Αυτό σημαίνει οτι κάπου η κάρτα γραφικών δε συνεργάζεται με τον υπολογιστή ή τη μητρική, σωστά? η καρτα βγαζει χωρις λαμακιες 3DMARK 2006? ανεξαρτητως θερμοκρασιων,απο αυτο βλεπεις αν ειναι ελαττωματικη!αν ειναι θα γινεται του χαμου στο DEEP FREEZE τεστ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Ιούνιος 12, 2007 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2007 Καταρχήν μην επανεγκαθιστάς τα ΧΡ. Ένα λειτουργικό που πετάει μπλέ οθόνες, αντιμετωπίζει πρόβλημα με το hardware. Κ εγώ μικρή εμπειρία έχω βέβαια. Κατά τη γνώμη μου αφού κοίταξες όλα τα άλλα(μνήμες..) θα έλεγα ότι φταίνε οι ρυθμίσεις στο bios. Καταρχήν φόρτωσε τις default ρυθμίσεις. Μετά δές αν κάτι δεν είνα ισωστά ρυθμισμένο. Τσέκαρε τους χρονισμούς των μνημών κ.τ.λ. Επίσης απενεργοποιήσε την onboard κάρτα γραφικών+ήχου και δές αν είσαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.