minus Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2007 www.pandora.comΤο διασημο δικτυακο ραδιο, δεν εκπεμπει πλεον για εκτος των ΗΠΑ χωρες.Περιττο να πω ποσο σπαστηκα οταν το ειδα.Την ειχα καταβρει με το pandora απο τοτε που το βρηκα.Τσεκαρει πλεον την ip και αν ειναι απο χωρα εκτος αμερικης δεν σε αφηνει να ακουσεις.Ξερω περι κολπων που αλλαζεις proxies και ips αλλα δεν ξερω αν ενδυκνειται για να ακουσεις pandora.Σκεφτεστε καμια αλλη λυση να ακουμε pandora? Θελω το pandora και οχι αλλο δικτυακο ραδιο! Pandora και ξερο ψωμι.Να χτυπας τη διευθυνση στο browser και να παιζει την αγαπημενη σου μουσικη!Τι κανουμε παιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 6, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2007 Δοκίμασε να μπεις εδώ και να πληκτρολογήσεις την διεύθυνση να δεις αν θα μπορείς να ακούσεις. Δεν είναι τίποτα δύσκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Μάϊος 6, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2007 Pandora rulez. Κρίμα. Εdit: Ερμμ, dude, απο UK παίζει πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάϊος 6, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2007 Αρχική απάντηση από minus [Σήμερα, στις 22:30] Θελω το pandora και οχι αλλο δικτυακο ραδιο! Pandora και ξερο ψωμι. μαζι σου. απο το λινκ του dubber δεν επαιξε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Μάϊος 7, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 Καμια διεξοδος να συνεχισουμε να ακουμε?Οχι τιποτε αλλο, αλλα νιωθω και θυμα ρατσισμου (επειδη δεν ειμαι αμερικανος!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάϊος 7, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 δεν ειναι θεμα ρατσισμου. τους εφαγε η RIAA. οπως και ολο το internet radio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Μάϊος 7, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 αν θες δοκιμασε και το last.fm το χρησιμοποιω με amarok στο arch linux και φανταζομαι προσφερει τις ιδιες δυνατοτητες με το pandora.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paravatis Μάϊος 7, 2007 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 πάντως μέσω proxy δεν παίζει καθόλου. δείχνει να φορτώνει στην αρχή αλλά μετά πετάει error... :( κ εγώ σπάστηκα πάντως για να είμαι ειλικρινής... ήταν πολύ καλή περίπτωση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Μάϊος 7, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 last.fm ειναι ιδια φαση με pandora?Μονο μεσω browser και φτιαχνει προφιλ με τραγουδια που σου αρεσουν?Μπηκα στη σελιδα, δεν εχω ηχεια εδω που ειμαι για να ακουσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Μάϊος 7, 2007 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 βασικα,ακουστα εχω το pandora,οποτε δεν ξερω αν ειναι το ιδιο..παντως το last.fm αυτο που λες κανει..εμενα με εχει βολεψει αφανταστα διοτι ο,τι ακουω απο amarok,το "στελνει" στο profile μου κ ετσι δημιουργει πιο αντιπροσωπευτικο profile.συν τα κλασσικα, οπου μπορεις να ακουσεις profiles αλλων,ετοιμες playlists,κτλ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Μάϊος 7, 2007 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 μας εφαγαν τα δικαιωματα και οι αδειες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Μάϊος 7, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 http://www.e-pcmag.gr/modules/news/article.php?storyid=3118 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 7, 2007 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 Συντονίστε τις dsl σας στον di.fm Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάϊος 7, 2007 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 μπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Μάϊος 7, 2007 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 δεν ειναι θεμα ρατσισμου. τους εφαγε η RIAA. οπως και ολο το internet radio. Indeed.Το έχει μαμήσει η RIAA πάντως.Αλλά ο πνιγμένος απο τα μαλλιά του πιάνεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Μάϊος 8, 2007 Author #16 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 Ρε παιδια, δοκιμασα χτες σπιτι(με ηχεια) το last.fm και δεν μου επαιζε. Εδω πανω αριστερα στο κουτι τον τραγουδιστη.Πως το δουλευετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Μάϊος 8, 2007 Author #17 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 Πως λειτουργει το last.fm ? (που εισαι pandora και βγηκαμε στη γυρα να σε αντικαταστησουμε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Μάϊος 8, 2007 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 ΒΗΜΑ 1ο ΒΗΜΑ 2ο ανοιξε και ενα λογαριασμο στο site... Link to comment Share on other sites More sharing options...
katevastiras1416003242 Μάϊος 8, 2007 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 Έχει πολύ πλάκα ρε παιδια..... Επιλέγεις κατηγορία και συνέχεια παίζει κομμάτια σχετικά...! Όπα πως έγινε αυτό δύο φορές......??? :bye:Κάτω οι σπάμμερ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Μάϊος 8, 2007 Author #20 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 ok, sofix ευχαριστω!katevastiras, αν η λεξη spam ηταν για μενα, μαλλον καποιο λαθος θα εγινε...Απλα, πρωτον δεν ειχα ανοιξει λογαριασμο, αλλα το κυριως προβλημα ειναι οτι το adblock plugin του firefox που κοβει τις διαφημισεις, μου εκοβε(δεν μου εδειχνε) ολο το interface του last.fmΟταν ειδα τα screenshots καταλαβα οτι κατι φταει εδω τοπικα. Κι ετσι μπηκα απο opera και οχι προβλημα πια.Μοιαζει με pandora, αλλα απο πρωτη αποψη μαλλον το pandora ήταν καλυτερο. Δεν βλεπω να υπαρχει pause στα τραγουδια, η συλλογη απο τραγουδιστες δεν φαινεται τοσο μεγαλη οσο του pandora κλπΑφου δεν εχουμε πια ομως αλλη επιλογη, θα το δω και το last.fm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.