vasi Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2007 Εχω αγορασει αυτην την μητρικη και εβαλα τον E4400, τον υποστηριζει το BIOS ?? γιατι ρυθμισα το boot να κανει απο το dvd τα xp2, και μου βγαζει κατι χρωματιστα γραματα ,εβαλα επισης τα vista και μου κανει επανακινηση οταν ξεκιναει το boot Link to comment Share on other sites More sharing options...
regent Μάϊος 7, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 Απ' ότι βλέπω το τελευταίο BIOS για τη μητρική σου έχει εκδοθεί πριν την επίσημη κυκλοφορία του 4400 και το chanel log δεν αναφέρει κάτι για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή. Αν δεν το έχεις πάντως πέρνα το μπας και στρώσει. Πάντως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις mail στην abit και να ρωτήσεις καθώς η υποστήριξη του site στο μοντέλο της μητρικής σου είναι τουλάχιστον ελλιπής... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Μάϊος 8, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 Το προβλημα λυθηκε.... δοκιμασα και με τον E6600 τα ιδια εκανε,τελικα,βρηκα την λυση, η αιτια του κακου ηταν ο σκληρος δισκος.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.