kondax Μάϊος 20, 2007 Author #221 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2007 ok θα αλλαξω να βαλω ubuntu αντι για kubuntu που εχω μεχρι τωρα!! Επισης ποιες οι διαφορες του gnome και του kdesktop? ααα και αυριο παω για ρουτερ !!! Ανακυκλωση το sagem!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
seph1roth Μάϊος 20, 2007 #222 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2007 Αρχική απάντηση από kondax ok θα αλλαξω να βαλω ubuntu αντι για kubuntu που εχω μεχρι τωρα!! Επισης ποιες οι διαφορες του gnome και του kdesktop? ααα και αυριο παω για ρουτερ !!! Ανακυκλωση το sagem!!! Ubuntu και Kubuntu είναι ουσιαστικά το ίδιο. Απλώς το ένα (Ubuntu) έχει σαν DE (Desktop Environment) το gnome και το άλλο (Kubuntu) έχει το KDE. Οι διαφορές των δύο αυτών DEs είναι καταρχήν στην όψη (φυσικά!) και στο υπόβαθρο τους. Είναι επιλογή σου, και καθαρά προσωπική/υποκειμενική. (Όταν μίλησα παραπάνω για ubuntu εννοούσα όλη την φαμίλια k/x/ubuntu. Εξάλλου το kubuntu μπορεί με ένα κλικ να μεταμορφωθεί σε ubuntu και αντίστοιχα. Αν θες να βάλεις και gnome πες μου.) ’ντε και με 'γεια το ρούτερ!!!!! (Εμένα πάλι με βλέπω για Debian, APT FTW):happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondax Μάϊος 21, 2007 Author #223 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 Δηλαδη μπορω να βαλω κατι που να εχει και gnome και kdesktop? Και αν ναι πως μπορω να το κανω? Εσυ ρε Seph1roth πας για δυσκολα! :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalamafka Μάϊος 21, 2007 #224 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 αν πας για ρουτερ zyxel 660,661......αν περισσευουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalamafka Μάϊος 21, 2007 #225 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 seph1rothποια ειναι η γνωμη σου για τον konqueror?περισσοτερο σε θεμα ασφαλειαςμιας και αναφερθηκε μεγαλη τρυπα στον firefox:TD:πιστωτικες και τετοια,πραγμα που εμενα με ενδιαφερει.τον εγκαταστησα και λεω να πεταξω εξω τον firefox η, θα εχω προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondax Μάϊος 21, 2007 Author #226 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 Kαλημερα παιδια πηγα σημερα και παραγγηλα το http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615102καλο?Να ρωτησω και τι ειναι το Beryl ?(γραφικα????) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chek2fire Μάϊος 21, 2007 #227 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 για το beryl δες εδω για την καρτα δεν γνωριζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
seph1roth Μάϊος 21, 2007 #228 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 Αρχική απάντηση από kalamafka seph1rothποια ειναι η γνωμη σου για τον konqueror?περισσοτερο σε θεμα ασφαλειαςμιας και αναφερθηκε μεγαλη τρυπα στον firefox:TD:πιστωτικες και τετοια,πραγμα που εμενα με ενδιαφερει.τον εγκαταστησα και λεω να πεταξω εξω τον firefox η, θα εχω προβλημα. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι ο konqueror τα σπάει, γιατί έχει και πάρα πολλές λειτουργίες. Από θέμα ασφαλείας δεν ξέρω πολλά αλλά δεν νομίζω ο firefox να είχε τρύπα και να μην την καλύψανε. ’λλοι browsers είναι opera, epiphany. Ο Konqueror πάντως είναι πολύ καλος (για μένα πάντα) και στον συστήνω.Αρχική απάντηση από kondax Kαλημερα παιδια πηγα σημερα και παραγγηλα το http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615102καλο?Να ρωτησω και τι ειναι το Beryl ?(γραφικα????) Μιά χαρά το routerάκι. Τζάμι!To beryl είναι ένας 3d window manager. Εσύ, ας πούμε στο KDE, έχεις το kwin σαν window manager. Δηλαδή, αυτό (το kwin) "ζωγραφίζει" τα παράθυρα. Αν βάλεις το beryl θα έχεις πολλά effects και το desktop θα είναι 3d αντί για 2d. Αλλά επειδή έτσι δεν θα βγάλεις άκρη, πήγαινε στο youtube και ψάξε για beryl (link του chek2fire). Να δεις και τον κύβο. Έχει πολύ καλούς οδηγούς στο wiki του beryl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalamafka Μάϊος 21, 2007 #229 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 Προσωπική μου γνώμη είναι ότι ο konqueror τα σπάει, γιατί έχει και πάρα πολλές λειτουργίες. Από θέμα ασφαλείας δεν ξέρω πολλά αλλά δεν νομίζω ο firefox να είχε τρύπα και να μην την καλύψανε. ’λλοι browsers είναι opera, epiphany. Ο Konqueror πάντως είναι πολύ καλος (για μένα πάντα) και στον συστήνω.δεν εχει αναφερθει κατι για καλυψη ακομααλλα και να εγινε,εγινε.......... εκ των υστερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalamafka Μάϊος 21, 2007 #230 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 Αρχική απάντηση από kondax [Σήμερα, στις 10:11] Kαλημερα παιδια πηγα σημερα και παραγγηλα το http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615102καλο?Να ρωτησω και τι ειναι το Beryl ?(γραφικα????) τα εφφε ειναι για λιγο, εγω τα βαριεμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondax Μάϊος 21, 2007 Author #231 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 kalamafka απλοι πειραματισμοι!! Το ρουτερ θα το ρυθμισω απο win ή απο λινουξ? πως θα γινει η δουλεια για να παιξει στα λινουξ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalamafka Μάϊος 21, 2007 #232 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 Αρχική απάντηση από kondax [Σήμερα, στις 20:13] kalamafka απλοι πειραματισμοι!! Το ρουτερ θα το ρυθμισω απο win ή απο λινουξ? πως θα γινει η δουλεια για να παιξει στα λινουξ? δεν χρειαζεται τιποτα στο linux 99.9% Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 22, 2007 #233 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Κάντο 100%.Η ρύθμιση γίνεται από web interface ή και telnet (για τους μερακλήδες). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalamafka Μάϊος 22, 2007 #234 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 linux+μοντεμ:upnp+spi and and dos firewall protection+conquerorδιαβαζω 0τι ειναι καλος συνδιασμος.τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondax Μάϊος 22, 2007 Author #235 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Παιδια μολις κανω το πρωτο μου ποστ απο λινουξ!!:clap: Μηπως μπορειτε να μου προτεινετε καποια σουιτα προστασιας για να τη βαλω καλου /κακου?:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalamafka Μάϊος 22, 2007 #236 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από kalamafka [Σήμερα, στις 11:33] linux+μοντεμ:upnp+spi and and dos firewall protection+conquerorδιαβαζω 0τι ειναι καλος συνδιασμος.τι λετε? δεν σου κανει αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 22, 2007 #237 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από kondax Παιδια μολις κανω το πρωτο μου ποστ απο λινουξ!!:clap: Απίστευτη αίσθηση, ε;Αρχική απάντηση από kondaxΜηπως μπορειτε να μου προτεινετε καποια σουιτα προστασιας για να τη βαλω καλου /κακου?:worship: antivirus αν αυτό εννοείς δεν υπάρχει, καθότι δε χρειάζεται. Απλώς να προσέχεις τι τρέχεις.Για firewall υπάρχει το iptables, αλλά είναι command line tool και δε θα σε βολεύει. Οπότε κοίταξε στα repositories (synaptic νομίζω λέγεται το package manager του ubuntu) για κάποιο interface (web ή java ή κάποιο άλλο gui) για τα iptables και θα σου φτιάξει αυτό τους κανόνες που χρειάζεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondax Μάϊος 22, 2007 Author #238 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Eπισης θελω να κανω port forwarding για να μην με κοβει το firewall του router πως θα το κανω??:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Μάϊος 22, 2007 #239 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 www.portforward.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondax Μάϊος 22, 2007 Author #240 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Στο ktorrent πως θα ρυθμισω να μην μου μπλοκαρει τα πορτς το ρουτερ μου?? και επισης codecs για mp3? Eυχαριστω πολυ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.