papatsonis Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2007 Όποιος καλος άνθρωπος απο Πατρα εχει επεξεργαστη AM2 Sempron/A64/X2 στα 90nm (και καλυτερα F2 stepping) ΚΑΙ λιγο ΧΡΟΝΟ σημερα ,ας μου κανει ενα πμ , γιατι θελω μεγαλη εξυπηρετηση και θα του χρωσταω χαρη :flower:
Dagalidis Μάϊος 6, 2007 #2 Μάϊος 6, 2007 XAXAXAXAXAXAXAXA.... Σιγά μη βρεις ρε.... Πάρε κανένα C2D να σωθείς που έμπλεξες με AMD...
papatsonis Μάϊος 6, 2007 Author #3 Μάϊος 6, 2007 .. που έμπλεξες με AMD... εμπλεξα δε λες τπτ , το Hot flash δε δουλεψε τελικα ;/ , οποτε keep seeking AM2 επεξεργαστη να μπει για 5 λεπτα στη μητρικη να φλασαρω bios ;/ υ.γ.> εχω πολυ περιεργεια να δω τι μλκια θα μου πουν αυριο στο eshop οταν τους παω τη μητρικη πισω επειδη ηρθε με bios 9 αυγουστου 2006... και φυσικα δεν κανει boot με brisbane (wtf .. απο το κελαρι την ξεθαψαν....??)
Dagalidis Μάϊος 6, 2007 #4 Μάϊος 6, 2007 Αρχική απάντηση από papatsonis [Σήμερα, στις 12:23] εμπλεξα δε λες τπτ , το Hot flash δε δουλεψε τελικα ;/ , οποτε keep seeking AM2 επεξεργαστη να μπει για 5 λεπτα στη μητρικη να φλασαρω bios ;/ υ.γ.> εχω πολυ περιεργεια να δω τι μλκια θα μου πουν αυριο στο eshop οταν τους παω τη μητρικη πισω επειδη ηρθε με bios 9 αυγουστου 2006... και φυσικα δεν κανει boot με brisbane (wtf .. απο το κελαρι την ξεθαψαν....??) Ρε μπας και σοu έδωσαν κανένα παλιό τους RMA ???
papatsonis Μάϊος 7, 2007 Author #6 Μάϊος 7, 2007 Για μια τελευταια φορα , θα θερμοπαρακαλεσω οποιον εχει επεξεργαστη AM2 , ειναι απο Πάτρα , και εχει λιγο χρονο ελευθερο να μου κανει πμ .Θέλω να του φερω τη μητρικη , να βαλει πανω τον δικο του για 5 λεπτα για να κανω το update . :weep:
papatsonis Μάϊος 7, 2007 Author #7 Μάϊος 7, 2007 case closed ,να ναι καλα το παιδι που βοηθησε Ας παει στην τρυπουλα τωρα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.