Cuore Sportivo Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2007 Καλησπέρα σε όλους!Πριν λίγο καιρό ανέβασα τον 6400 απο το 2.1 στα 2.3 πειράζοντας μονο το CPU frequency.Οι θερμοκρασιές τότε πήγαν από τους 32 στους 42...Έστι αναγκάστηκα να τα βάλω όλα στα default και να τον ξανακατεβάσω στα 2.1.Οι θερμοκρασιές όμως παρέμειναν στους 42 :cry: Αυτό τωρα είναι φυσιολογικό ή μηπως φταίει κατι??Τέλος να αναφέρω πως η ψύκτρα είναι αυτή που δίνει η Intel.Ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Μάϊος 5, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2007 Με ποιο προγραμμα κοιτας της θερμοκρασιες ??? Αν δεν το εχεις .... Κατεβασε το CORE TEMP 0.94 Εκδοση (η 0.95 εχει bug) LINK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Μάϊος 5, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2007 Και με αυτό και με την τελευταία έκδοση του speedfan(δεν θυμάμαι τώρα ποια είναι). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάϊος 5, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2007 Μήπως άφησες τις τάσεις στο Auto στο BIOS? Συνήθως δίνει ότι να ναι το BIOS και γι αυτό να σου ανέβασε τόσο πολύ θερμοκρασία. Από την άλλη, ίσως δεν πατάει και η ψύκτρα καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Μάϊος 5, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2007 Οι τάσεις στο auto είναι(έτσι κι αλλιώς δεν τις είχα πειράξει)...Πάντως δεν πρέπει να είναι η ψύκτρα γιατί πριν τον ανεβάσω μου έδινε κανονικές θερμοκρασίες (30 σε idle). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Μάϊος 6, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2007 Μπας και υπάρχει περίπτωση να λυθεί με κανα BIOS update ή βλακείες λέω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Μάϊος 21, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 Πάλι εδώ Να ρωτήσω... Τον έχω αφήσει στα 2200, σε idle είναι στους 41C με θερμοκρασία δωματίου 24C και το κουτί του υπολογιστή ανοιχτό. Όλα τα υπόλοιπα παραμένουν όπως έχουν στο auto. Τώρα αυτή η θερμοκρασία είναι υψηλή ή μου φαίνεται, γιατί όταν ρώτησα κάποιους άλλους μου είπαν πως είναι φυσιολογικη??? Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάϊος 21, 2007 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 Αρχική απάντηση από alfa156 [Σήμερα, στις 14:59] Πάλι εδώ Να ρωτήσω... Τον έχω αφήσει στα 2200, σε idle είναι στους 41C με θερμοκρασία δωματίου 24C και το κουτί του υπολογιστή ανοιχτό. Όλα τα υπόλοιπα παραμένουν όπως έχουν στο auto. Τώρα αυτή η θερμοκρασία είναι υψηλή ή μου φαίνεται, γιατί όταν ρώτησα κάποιους άλλους μου είπαν πως είναι φυσιολογικη??? Ευχαριστώ. Αν είσαι με την μανισια ψυκτρα ειναι φυσιολογικές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOoOo Μάϊος 21, 2007 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 να μ και εγω.Εμενα στον 6300 1,8@2,0 το pcprobe 2 λεει 34και το core temp 43 και 45Ποιο λεει ψεματα ?με τη μαμισια ψυκτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Μάϊος 21, 2007 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 Θα κοιτας το CoreTemp Μαλλον το PcProbe λεει λαθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOoOo Μάϊος 21, 2007 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 ειναι φυσιολογικες ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάϊος 21, 2007 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 Αρχική απάντηση από oOoOo [Σήμερα, στις 15:24] ειναι φυσιολογικες ??? Tο CoreTemp δειχνει θερμοκρασίες πυρήνα και είναι πιο αξιόπιστοΟι θερμοκρασιες είναι λίγο τσιμπημένες για 6300...άλλαξε την πάστα στο cpu με καμμια καλύτερη πχ arctic silver ceramic (κανε ''αναζήτηση'' και θα βρεις αρκετές πληροφορίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeanKon Μάϊος 22, 2007 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Aσχετα με το τι σου δειχνουν τα διαφορα προγραμματα αν δεν αναβει το throttling κατεβασε εδω το freeware Throttle Watch μην ανησυχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.