Jump to content

Gigabyte DS4 + XP-120 "παίζει;"

fonzi

Recommended Posts

εχω την ds4....εχω δει και την ΧΡ-120.........γυρω απο το σοκετ ειναι αρκετα ευρυχωρα......εαν μεχρι δευτερα δεν εχει απαντησει καποιος σιγουρα θα κανω ενα τεστ στο μαγαζι.

Ευχαριστώ greekfarma!

Μην με ξεχάσεις την Δευτέρα (εκτός και αν κάποιος απαντήσει).

Με βάση όσα λένε οι φίλοι μας οι francais εδώ:

http://forum.hardware.fr/hfr/Hardware/CPU-Mobo-Ram/topic-unique-gigabyte-sujet_744782_1.htm

" * Les XP-120 sont compatibles avec la DS4 (et les autres cartes aussi surement) :

napalmito a écrit :

J'ai un XP 120 et ça rentre dans un seul sens mais ça rentre, après c'est juste pas très commode de rentrer/sortir les barrettes de RAM mais ça reste possible. Il faut un adaptateur LGA775 impérativement par contre pour le fixer sur les trous du socket. :)"

Πρέπει να κάνει, απλά ίσως σε δυσκολέψει σε 4xDDR2.

Ευχαριστώ gznp

Δυστυχώς τα φράγκικα που ξέρω τελειώνουν στο "ζε βε ασετέ αν πουασόν ρουζ" που μας μάθαινε ένας φουκαράς προ 25+ έτη...

ναι η ψυκτρα δοκιμαστηκε. θα εισαι οκ.

εαν εχεις 2 ντιμακια μνημων βαλτα στις πιο μακρινες θεσεις απο το σοκετ.....οχι γιατι βρισκουν αλλα γιατι εινια πιο ασφαλες οταν θα βαζεις βγαζεις την ψυκτρα:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.