Jump to content

στο painkiller κολλησα

ennia

Recommended Posts

πως σκοτωνεται ο τυπος στη λιμνη που σου πεταει κατι φουσκαλες. και βαζει το χερι στη μια μερια το βγαζει απο τη αλλη και σε χτυπαει? εχω αδειασει ολα τα απλα επανω του αλλα τιποτα.:help:;)

Αν θυμαμαι καλα πρεπει να πυροβολας τις φουσκαλες ωστε να σπακα πανω του ή κατι παρομοιο...εχουν περασει καμια 3 χρονια που το επαιξα....αλλα ηταν πολυ παιχνιδι.

Πυροβολεις τις φουσκαλες,οταν αρχιζουν να πεταγονται τριγυρω του τις πυροβολας και σκανε πανω του,οταν τριγυρναει και σβηνει τις φλογες απο τον βαλτο τις βγαινουν αλλες και τις ξαναχτυπας και καποια στιγμη τον πυροβολας και σκοτωνεται.Κανε λιγη οικονομια στο δικανο για το τελος.Το ποιο αποδοτικο πανω του.

Πρέπει να τις χτυπάς όταν είναι κοντά στα πόδια του. Μετά γίνεται ευάλωτος για μερικά δευτερόλεπτα, όποτε και τον μπαταριάζεις. Επαναλαμβάνεις μέχρι να βγάλει τον ψόφο:laughing:

Πφφ...θα το ξανακάνω setup μου φαίνεται:worship:

Οταν αρχιζει και σβηνει τις φλογες τοτε δεν σκανε οι φουσκες,πρεπει να ξαναχτυπησεις τις 5-6 σταθερες που ειναι στην επιφανεια του βαλτου.~4:30 εκανα να τον βγαλω στο Insomnia δεν ειναι τοσο δυσκολος,δλδ οταν πατε στην βαβελ τι θα κανετε,αυτος ειναι πιο δυσκολος απο τον τελικο αρχηγο.

Oταν σου πεταει τις πετρες χτυπα τες πανε πανω του μονο που θελει πολλες,αν θες και μπορεις την ωρα που ερχεται καταπανω σου το σπαθι που πεταει χτυπα το και γυρναει και τον καρφωνει.....

Αρχική απάντηση από carlitofj

Εγω παντως μονο που διαβαζω αυτα που γραφετε πορωθηκα!Το εχω το game αλλα ποτε δν το εκανα install!!!ΓΜΤ ειμαι και στη δουλεια:p !Με τη μια install οταν γυρισω!

Πάει, κάηκε και αυτός:hehe:

Αρχική απάντηση από Occultist [Σήμερα, στις 14:00]

Πάει, κάηκε και αυτός:hehe:

Και εγω ετσι με κοβω.Ελεγα μολις σχολασω να παω να καψω κανα λαστιχο απο το GTC μου, αλλα τελικα μαλλον κανα δαχτυλο θα καψω!:banging: :banging:

Ενα θα σας πω αν σας αρεσε το Painkiller οπωσδηποτε βαλτε μετα το expansion Battle Out Of Hell,ακομα πιο κορυφη και πιο δυσκολο βεβαια,το insomnia σε αυτο ειναι σαν το αμεσως πιο πανω στο Painkiller.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.