nikoszax Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2007 Ειπα να γραψω και εγω μια απορια μετα απο τοσες απαντησεις που εχω δωσει.Εχω στην δουλεια ενα μηχανακι (ο Θεος να το κανει δηλαδη) που εχει πανω και win 98 και win xp σε διαφορετικο partition στον ιδιο δισκο. Τα μεν 98 αναγνωριζουν κανονικα την οθονη, τα δε xp οσες φορες και να βαλω τους drivers, αν και δεν χρειαζεται γιατι ειναι παλια η οθονη σε σχεση με τα xp, δεν μου την αναγνωριζουν οπως θα επρεπε αλλα σαν plug-and-play. Θελω να μου προτεινετε ιδεες για να την βλεπω κανονικα (ειμαι τελειομανης, τι να κανουμε?).Ευχαριστω εκ των προτερων.
Maximus Μάϊος 10, 2007 #2 Μάϊος 10, 2007 E-mail στην HP με αναφορά του προβλήματος - μπας και σου στείλουν κανέναν beta driver. Αλλιώς, plug n play
dubber Μάϊος 10, 2007 #3 Μάϊος 10, 2007 Βρες τον driver των 98 και χρησιμοποίησέ τον και για τα XP, πρέπει να κάνει.
jpavly Μάϊος 10, 2007 #4 Μάϊος 10, 2007 Να βρεις τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά της οθόνης σου και να βάλεις το PowerStrip. Μπορείς να φτιάξεις δικό σου driver, αλλά πρόσεξε αν δεν έχεις σωστά χαρακτηριστικά δεν θα σου δουλέψει.
nikoszax Μάϊος 10, 2007 Author #5 Μάϊος 10, 2007 Αρχική απάντηση από dubber Βρες τον driver των 98 και χρησιμοποίησέ τον και για τα XP, πρέπει να κάνει. Δεν βρηκα ακριβως τον driver για την οθονη στα 98 αλλα ψαχνοντας με search παντα, βρηκα εναν φακελο που ειχε μεσα drivers και για 32μπιτα και για 64μπιτα και για 9x windows. Και εκανα update τον driver μεσα απο δεξι κλικ -> properties απο την επιφανεια εργασιας και τωρα ειναι μια χαρα. Ευχαριστω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.