Jump to content

Οθόνη HP L1530 [SOLVED]

nikoszax

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ειπα να γραψω και εγω μια απορια μετα απο τοσες απαντησεις που εχω δωσει.

Εχω στην δουλεια ενα μηχανακι (ο Θεος να το κανει δηλαδη) που εχει πανω και win 98 και win xp σε διαφορετικο partition στον ιδιο δισκο. Τα μεν 98 αναγνωριζουν κανονικα την οθονη, τα δε xp οσες φορες και να βαλω τους drivers, αν και δεν χρειαζεται γιατι ειναι παλια η οθονη σε σχεση με τα xp, δεν μου την αναγνωριζουν οπως θα επρεπε αλλα σαν plug-and-play. Θελω να μου προτεινετε ιδεες για να την βλεπω κανονικα (ειμαι τελειομανης, τι να κανουμε?).

Ευχαριστω εκ των προτερων.

E-mail στην HP με αναφορά του προβλήματος - μπας και σου στείλουν κανέναν beta driver. Αλλιώς, plug n play :D

Βρες τον driver των 98 και χρησιμοποίησέ τον και για τα XP, πρέπει να κάνει.

Να βρεις τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά της οθόνης σου και να βάλεις το PowerStrip. Μπορείς να φτιάξεις δικό σου driver, αλλά πρόσεξε αν δεν έχεις σωστά χαρακτηριστικά δεν θα σου δουλέψει.

Αρχική απάντηση από dubber

Βρες τον driver των 98 και χρησιμοποίησέ τον και για τα XP, πρέπει να κάνει.

Δεν βρηκα ακριβως τον driver για την οθονη στα 98 αλλα ψαχνοντας με search παντα, βρηκα εναν φακελο που ειχε μεσα drivers και για 32μπιτα και για 64μπιτα και για 9x windows. Και εκανα update τον driver μεσα απο δεξι κλικ -> properties απο την επιφανεια εργασιας και τωρα ειναι μια χαρα. Ευχαριστω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.