Jump to content

Προβλημα με 6600gt

giorgos_cupra

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδια,εχω μια καινουργια 6600gt και μια 6800gs.Το προβλημα ειναι οτι με την 6600 το συστημα δεν ανοιγει,ενω πριν μερικες μερες δουλευε κανονικα.Το ακουω το μηχανημα κανει post απλα το λαμπακι της οθονης μενει πορτοκαλι!Τα φωτα σας παιδια γιατι αρχισα να ζαλιζομαι:confused:

Μην τυχον κι εχει καει? Εχεις 2ο μηχανημα να την τεσταρεις? Κι αν εχει καει, ελπιζω και ευχομαι να εχεις καποια εγγυηση (και λεω καποια γιατι ειναι παλια καρτα και ισως να εισαι σε οριακο επιπεδο).

Θα βαλω τωρα το δευτερο μηχανημα να την τσεκαρω!Την αποδειξη αγορας δεν την εχω,αλλα την εχω παρει απο το eshop μεσω internet...Δεν θα εχουν τα στοιχεια απο την παραγγελια?Και αν ναι,RMA απο το eshop,ωχ παναγια μου:rip:

Το θεμα ειναι να ισχυει η εγγυηση. Αν ισχυει, εχει καλως. Αν οχι, τρεχα γυρευε...

Αρχική απάντηση από giorgos_cupra [Σήμερα, στις 12:58]

την εχω παρει απο το eshop μεσω internet...

Κουραγιο φιλε μου :cry:

Ελπιζω να μηνεχει καει :(

Update!

Την εβαλα και στο δευτερο pc και δεν ανοιγει ουτε εκει...Μαλλον καηκε ε?Αλλα πως?Απο τη μια μερα στην αλλη?Ουτε μυριζει καμμενο ουτε ειναι πουθενα μαυρη...

Το "απο την μια μερα στην αλλη" δεν παει να πει τπτ

Αυτα γινονται απο την μια στιγμη στην αλλη ;)

Δεν χρρειαζεται να μυριζει καμμενο.....

Ψαξε για την εγγυηση ;)

Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 13:30]

Το "απο την μια μερα στην αλλη" δεν παει να πει τπτ

Αυτα γινονται απο την μια στιγμη στην αλλη ;)

Δεν χρρειαζεται να μυριζει καμμενο.....

Ψαξε για την εγγυηση ;)

Εννοεις την εγγυηση που ειχε μεσα στο κουτι?Της Gainward?

Εγγυηση μπορει να σημαινει και αποδειξη (ή τιμολογιο). Ο,τι βρεις καλο ειναι.

Αν θες την απόδειξη πάνε σε ενα eshop point και ζητά την απόδειξη σου απλά λέγοντας το όνομα και το επίθετο σου,το έχω κάνει και εγώ στο eshop point της Βεροιας... ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.