2Fast4U Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2007 Eιναι καλη η μαρκα ή προβληματικη? Ολο και πληθαινουν οι αγγελιες για πωλησεις μεταχειρισμενων μνημων Supertalent... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 3, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2007 εγω ειμαι 2 με 3 μηνες με το 2GB KIT DDR2 800 5-5-15-21............μια χαρα τα παμε...βεβαια δεν ειμαι τυπος που κλοκαρει οποτε δεν ξερω να σε ενημερωσω...κατι που μου εκανε πολυ καλη εντυπωση με την εν λογω εταιρια ειναι το εξης:η μητρικη μου δεν γουσταρει καθολου 800αρες μνημες λογω παλαιου τσιπσετ...δηλ με κατι Corsair/Ocz δεν μπουταρει καν απο οτι διαβαζω στο φορουμ του κατασκευαστη...ε λοιπον το συγκεκριμενο κιτακι ο κατασκευαστης (Supertalent) λεει στο site οτι ειναι 100% συμβατο με την μητρικη μου...και ετσι εχει αποδειξει μεχρι σημερα (παιχνιδια,24/7 σταθερο,μεμτεστ,S&M,Orthos)...........ενω κατι twinmos 667αρες μου κανανε ναζακια...βεβαια με τα σημερινα δεδομενα οι εν λογω μνημες ειναι ακριβες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilion10 Μάϊος 3, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2007 Και εγώ με supertalent 667 χώρις βέβαια να έχω κάνει o/c,δεν μου έχουν δημιουργήσει κανένα πρόβλημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 4, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2007 Αρχική απάντηση από 2Fast4U Eιναι καλη η μαρκα ή προβληματικη? Ολο και πληθαινουν οι αγγελιες για πωλησεις μεταχειρισμενων μνημων Supertalent... Tι σχέση έχουν οι αγγελίες με το αν ειναι καλές ή όχι? Μπορεί να θέλουν να πάρουν κάτι καλύτερο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Μάϊος 4, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2007 Αρχική απάντηση από 2Fast4U [Χθες, στις 20:50] Eιναι καλη η μαρκα ή προβληματικη? Ολο και πληθαινουν οι αγγελιες για πωλησεις μεταχειρισμενων μνημων Supertalent... Γενικα είναι πολλή καλή μάρκα και δεν παίζουν και πολλά παράπονα οπως στις ocz για παράδειγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Μάϊος 5, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2007 Προβληματικη οχι.. Αλλα οχι και οτι καλυτερο στην αγορα... Ειναι αρκετα καλες οι τιμες που κανει και μπορεις να τις βρεις αρκετα ευκολα. Ειναι καλες.. Κατα την γνωμη μου απλα καλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Μάϊος 5, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2007 Προσωπικά έχω τις 2*512 στα 800 και στα 1000 με 2.2v είναι error free στο memtest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2Fast4U Μάϊος 7, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 Απλως ανησυχησα...:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Μάϊος 7, 2007 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 Αρχική απάντηση από Tsakonas εγω ειμαι 2 με 3 μηνες με το 2GB KIT DDR2 800 5-5-15-21 Το 5-5-15-21 ειναι πολυ αργος ρυθμος. Γιατι δεν το κανεις 5-5-5-15? Δεν πανε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.