Jump to content

DVD-RW IDE LIGHTSCRIBE

nik92

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα DVD-RW IDE LIGHTSCRIBE από πλαίσιο , γιατί το lg που ειχα μου αφησε χρονους. Πως σας φαίνεται Αυτο

Yπάρχει αυτό στην Ελλάδα SH-S183L ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων ...

Θα σου προτεινα αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=904&product=912263 (ή το μαυρο, οποιο θες) που εχει και τα δισκακια του αλλα πρωτιστως για τη μαρκα. Ε τωρα samsung? Δεν θελω να υποτιμησω την μαρκα αλλα προσωπικα ποτε μου δεν μ' αρεσε. Εγω παντως αυτο θα επαιρνα αν δεν ειχα.

Η προταση σου ειναι πολυ καλη αλλά εχω γύρω στα 15 δισκάκια lightscribe. Μην πανε στα σκουπίδια τα καημενα ..

Αρχική απάντηση από nik92

Η προταση σου ειναι πολυ καλη αλλά εχω γύρω στα 15 δισκάκια lightscribe. Μην πανε στα σκουπίδια τα καημενα ..

Δεν θα πανε χαμενα. Απλα τα χρησιμοποιεις κανονικοτατα.

To labelflash που εχουν τα nec ειναι διαφορετικη τεχνολογια απο την lightscribe και παρολο που βασιζονται στην ιδια αρχη ειναι ασυμβατα.

Εκτός αν τα ζωγραφίσω τώρα σε θεματα που προκειτε να γραψω και τα γραφω τοτε ...

και δν εχει και κανενας φιλος μου να του τα δόσω...

ακουστε τι μου συνεβει μολις τωρα , συνδεσα το δβδ με υσβ με icy box και λειτουργεί κανονικά ... τι φταίει ???

Πρακτικα δεν χρειαζεται αλλα αφου υπαρχει βαλτη σε οποια βιδα βολευει, αρκει να εχει επαφη με το κουτι.

οκ ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας .

Παρακαλώ να κλειδωθεί το θέμα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.