Overclocker Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2007 Αγορασα το Α100-011 και εχω να πω οτι ειναι ενα ΠΟΛΥ καλο και ποιοτικο λαπτοπ....ΕΙναι ΠΟΛΥ δυνατο (πολυ πιο δυνατο απο το desktop μου!!!!!!) και ως αχαριστος ανθρωπος θελω να πειραματιστω λιγο μαζι του....Τι προγραμματα να χρησιμοποιησω για το συγκεκριμενο λαπτοπ για να κανω Overclocking και Underclocking (για περισσοτερη αυτονομια)?Θα προτιμουσα να υποστηριζει και profiles για να το αλλαζω οποτε θελω ευκολα...Εβαλα το clockgen αλλα δεν ξερω ποιο ICS να βαλω (αν εχει καποιος το ιδιο λαπτοπ ας μου πει)Το συγκεκριμενο εχει Geforce Go 7600 και βαζοντας το riva tuner ενεργοποιησα (μαλλον, απλα εβαλα ενα τικ διπλα απο την λιστα με οσα ηταν disabled) 2 (αρα 4) pixel shaders και το προφιλ ειναι τωρα custom (16pp,5vp).Ετρεξα 3D Mark αλλα εβγαλε το ιδιο score (3300, αληθεια καλο νουμερο ειναι??) Το θεμα ειναι πως θα δω αν οντως ενεργοποιηθηκαν??Satellite A100-011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Μάϊος 3, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2007 Δεν είναι καλή ιδέα να υπερχρονίζεις laptop, δεν είναι το ίδιο με τα desktop, μπορεί να πάθει εύκολα "κάτι" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purple_Haze Μάϊος 4, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2007 Ε ναι, υπερχρονισμός στα λαπτοπ σημαίνει οτι κάπως πρέπει να λύσεις το πρόβλημα της θερμοκρασίας. Βάλε υδρόψυξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Μάϊος 14, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2007 Ρε παιδια κανεις δεν ξερει να μου πει εστω το ICS???Για να μην ψαχω???Κανεις????:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.