Jump to content

Scythe Infinity OR Tuniq Tower 120

Saber_Rider

Recommended Posts

Καλημέρα, το σύστημα είναι αυτό της υπογραφής μου βαλμένο σε ένα άθλιο mid tower ονόματι Yeong Yang - 56xx series ακριβώς σαν αυτά αλλά με άλλη πρόσοψη!

http://www.yeongyang.com/yy-5604.htm

Θέλω να αλλάξω την μανίσια ψύκτρα του Opteron!

Αφού έχω αποκλήσει λοιπόν την 9700 της Zalman λόγω τιμής λέω να πάρω ή την Scythe Infinity ή την Tuniq Tower 120!

Το πλάτος του κουτιού είναι μικρό 20cm (υπάρχει και 9cm ανεμηστήρας στο πλάι) και η απόσταση της επιφανείας του επεξεργαστή από το πλαϊνό καπάκι γύρω στα 17.5 cm νομίζω και δεν διατίθεμαι να το αλλάξω το κουτί προς το παρών!

Τι να προτιμήσω λοιπόν; Και οι δύο ψύκτρες είναι εξίσου καλές από όσο ξέρω, και οι δύο με ανεμηστήρα.

Η Scythe έχει ύψος 160mm και βάρος 960gr και πιάνεται πάνω στο socket 939 με κλασικό πιάσιμο σαν μεταλικό έλλασμα, ενώ η Tuniq έχει ύψος 15.5cm( προτείνει απόσταση από το πλαϊνό του κουτιού 19cm που είναι αδύνατον για μένα), βάρος γύρω στα 800gr και κουμπώνει στο 939 με δύο βίδες (πολύ καλύτερο φαίνεται)!

Ακούω γνώμες!...

Ευχαριστώ!:clap:

• 3 weeks later...
Αρχική απάντηση από fonzi

Ποιό ήσυχη είναι η infinity;

To τι είναι ήσυχο είναι σχετικό το έχουμε πει πολλές φορές, το θέμα είναι με δεδομένους ανεμιστήρες τι αποδίδει καλύτερα....

Μόλις μαζεύτηκαν τα λεφτά για Tuniq Tower αλλά αναρωτιέμαι!!

Στην mobo της υπογραφής μου οι τρύπες στο socket939 βρίσκονται δεξιά και αριστερά, επομένως η tower μπαίνει μόνο με τέτοιο τρόπο στο s.939 ώστε o ανεμηστήρας της φυσάει από κάτω προς τα πάνω!

Το ιδανικό θα ήταν να φυσάει από δεξιά προς τα αριστερά και ο θερμός αέρας να βγαίνει από το fan που βρίσκεται πίσω έτσι ώστε να εκμεταλέυομαι την ροή αέρα που υπάρχει στο κουτί, ομώς αυτό δεν γίνεται! Λέτε να υπάρχει δραματική διαφορά καθώς ακριβώς κάτω από το socket υπάρχει η κάρτα γραφικών (και προσεχώς εκεί κοντά η ψύκτρα για chipset thermalright HR 05 sli) και πέφτει πολύ στριμωξίδι!h:boxed:

Μήπως λόγω του παραπάνω προβλήματος θα ήταν καλύτερα να επιλέξω την Scythe Infinity στην οποία το fan μπαίνει από όποια μεριά θες;; Εσείς τι λέτε;; Έχει κανένας την tower πάνω σε lanparty( με τις τρύπες βιδών στο socket δεξιά και αριστερά) να μου πεί την γνώμη του;

Συγνώμη αν το ψιρίζω πολύ το θέμα αλλά βοηθήστε αν μπορείτε!

:wassat:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.