thrasher Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2007 Παιδια εχω να ασχοληθω κανα χρονο με τα pc και δεν θυμαμαι τιποτα.Λοιπον,επειδη βαρεθηκα την μουφουδροψυξη μου λεω να βαλω μια αεροψυκτρα.Απο τι θυμαμαι οι thermalright ειναι καλες.αυτη με ενα 12αρη fan θα κρατα κρυο εναν intel pentium 4 3,2GHz socket 775?Καλυτερες ειναι οι αλουμινενιες ή οι χαλκινες?:flower: :flower: :flower:
Maximus Μάϊος 2, 2007 #2 Μάϊος 2, 2007 Kοίτα την Sunbeam Tower 120 στο e-shop. Η καλύτερη αερόψυκτρα που παίζει στην Ελλάδα. Οι καλύτερες είναι αυτές με χαλκό στα heatpipes και αλουμίνιο στα fins
anthis Μάϊος 3, 2007 #3 Μάϊος 3, 2007 Να ρωτήσω λίγο κάτι άσχετο....Μην ανοίγω νέο θέμα....Μπορώ από κάπου να αγοράσω backplate γαι ψύκτρα socket 775? Έχω μια Thermaltake Golden Orb II η οποία βιδώνει στην μητρική, και ως γνωστόν στηρίζετια πάνω σε ένα σταυρωτό backplate το οποίο εφαρμόζει πίσω από την μητρική....Σε έναν πρόσφατό καθαρισμό που έκανα στο PC, αυτό το backplate χάθηκε από προσώπου γης.... Δεν το βρίσκω πουθενά.... Μπορώ κάπου να αγοράσω ένα ξεχωριστά?
spH3RiCal Μάϊος 3, 2007 #4 Μάϊος 3, 2007 Eχα την εντυπωση οτι ειχε καποια στιγμη το πλαισιο αλλα απο οτι ειδα δεν υπαρχουν πια..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.