Ghost O/C Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2007 γεια σας σκοευω να παρω τα ηχεια Ζ5450 και θελω μια καρτα ηχου ωστε να εχω ακομη καλυτερο ηχοποια θα προτεινατε απο το πλαισιοευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astacus Μάϊος 2, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2007 Ποσα χρηματα θες να ξοδεψεις και τι σε ενδιαφερει περισσοτερο (παιχνιδια,ταινιες,μουσικη)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάϊος 2, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2007 Αν θες να δώσεις καλά λεφτά, θα πρότεινα την X-Fi Fatal1ty που έχω. Το panel της είναι όλα τα λεφτά, με έχει βολέψει αρκετά. Από ποιότητα ήχου για τον gamer είναι σε πολύ καλά επίπεδα, όπως και σε μουσική.Δυστυχώς όμως, το θέμα είναι ότι τα Vista δεν υποστηρίζουν το ΕΑΧ (βασικότατο για πολλά παιχνίδια - μεταμορφώνει τον ήχο). Δεν ξέρω πως θα πάει η ιστορία, αλλά ίσως θα ήταν καλύτερα, αν έχεις μητρική με καλή κάρτα ήχου, να μην πάρεις τίποτα προς το παρόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghost O/C Μάϊος 3, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2007 την θελω μονο για μουσικη μουσικη σε xp δουλευωγια τα λεφτα εως 100-200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βίξ Μάϊος 3, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2007 Τότε πιθανότατα δεν χρειάζεσαι κάρτα ήχου. Πολλές μητρικές έχουν πεντακάθαρο και πολυκάναλο ήχο με τα onboard τσιπάκια τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghost O/C Μάϊος 3, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2007 το δικο μου ειναι 2:1 οποτε δεν γινεται για τα ηχεια που θελω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astacus Μάϊος 3, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2007 Αρχική απάντηση από Ghost O/C την θελω μονο για μουσικη μουσικη σε xp δουλευωγια τα λεφτα εως 100-200 Θα σου προτινα την e-mu 1212m (150) ,συνδεοντας την αναλογικα με τα ηχεια.Ριξε μια ματια στο forum για να δεις πως μπορεις να παρεις ηχο bitperfect, με χρηση του foobar ή winamp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βίξ Μάϊος 3, 2007 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2007 Ghost O/C,Έχουν τα ηχεία σου είσοδο SPDIF ? Αν ναι, πάρε την φτηνότερη κάρτα με SPDIF. Αν όχι, εκτός απο τις προτάσεις που σου δόθηκαν από άλλους χρήστες, σκέψου και αυτήν: http://www.soundblaster.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=9103 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.