mpoumpis Μάρτιος 31, 2009 #81 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2009 Καποιες μαγειρεμενες beta εκδοσεις των 6.5 εχουν δωσει σε γενικες γραμμες καλα αποτελεσματα αλλα αν θελεις ενα σταθερο pda επιβαλλεται να βαλεις την 6.1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 31, 2009 #82 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2009 τελικά, για δοκιμή έβαλα αυτήν τη rom, η οποία είναι αρκετά πιο γρήγορη κι ελαφριά από την εργοστασιακή (το κινητό είχε wm6 κανονικά - δεν ξέρω αν παίζει ρόλο) Το μόνο πρόβλημα είναι, ότι παρ'ότι ακολούθησα όλες τις οδηγίες δεν μπορώ να κάνω την ελληνική γλώσσα στο πληκτρολόγιο να δουλέψει... :/ :/ :/ εδιτ: το διόρθωσα το θέμα με το ελληνικό πληκτρολόγιο, αφού μέχρι τώρα το μυαλό μου ήταν πάνω από το κεφάλι μου και έκανα πατάτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 2, 2009 #83 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2009 Στη ρομ εχει καπου Fm radio???Αφου αν δεν κανω λαθος δεν το εχει βγαλει η htc ? (τον fm δεκτη radio) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 3, 2009 #84 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2009 Αν ρωτάς εμένα, η cooked rom, που κατέβασα, έχει κανονικά ραδιόφωνο. Το υπόλοιπο ερώτημα δεν το κατάλαβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 5, 2009 #85 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2009 Μαλιστα.Θυμαμαι οτι ειχα διαβάσει σε αρκετα φορουμ οτι η htc στην συσκευη της ειχε βγάλει τον fm δεκτη, και το ραδιο δεν προκειται να λειτουργούσε με cooked rom ή προγράμματα. :computer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deshi13 Μάϊος 18, 2009 #86 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2009 καλησπερα παιδια. θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα. Ειμαι καινουργιος με το θεμα WM και εχω καποιες αποριες. εχω ενα glofiish x600 και θα ηθελα να του περασω καποια αλλη rom. το θεμα μου ειναι οτι δεν καταλαβα πως ακριβως γινεται, μετα απο καποια search που εκανα. και δευτερον πως θα μαθω αν το κινιτο μου υποστιριζει καποια αλλη rom. καθε πληροφορια ειναι συμαντικη. thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάϊος 19, 2009 #87 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2009 Αν δεν κανω λαθος αυτη ειναι η πιο καινουργια rom για το Χ600....Και εδω ενας τροπος για να την κανεις flash !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 28, 2009 #88 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2009 Skyfire 1.0 mobile browser Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 28, 2009 #89 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2009 δεν μπορώ να πω ότι με ξετρέλανε. Ίσως φταίει και η ηλικία, που δεν καλοβλέπει τις αλλαγές, αλλά δεν βρίσκω σημαντικό λόγο να αλλάξω browser στο κινητό (Opera 9 ή 9 και κάτι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 28, 2009 #90 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2009 και εγώ πιστεύω (αν και δεν τον εχω δοκιμάσει καν ακομη) πως δύσκολα θα αλλάξω τον Opera Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Ιούλιος 13, 2009 #91 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2009 Για οποιον έχει xperia κυκλοφόρησε η νεα ROM και ελληνική... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιούλιος 23, 2009 #92 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2009 Υπάρχει κανα προγραμμα που να βλέπω διάρκεια εισερχομενων / εξερχομενων κλήσεων;;;;για Windows mobile 6.1 (touch HD) Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 24, 2009 #93 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2009 Για τα παιδιά με τα ΕΤΕνwww.eten-users.euΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
noone85 Ιούλιος 24, 2009 #94 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2009 Δεν την λέει στο Call History αν κάνεις tap σε αυτά που θες να δεις;Την συνολική διάρκεια για εισερχόμενες-εξερχόμενες, την δείχνει στα settings στο Device Information και καρτέλα Call Duration.Όλα αυτά σε HTC Diamond.Αλλά και σε όλα τα κινητά wm που είχα κατά καιρούς τα έγραφαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιούλιος 25, 2009 #95 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2009 δεν την λέει δυστυχώς όχι, την συνολική διάρκεια την λέει στο device information, αλλά είναι αχρηστη πληροφορία καθώς θέλω να μηδενίζεται κάθε μήνα.τελικά η δουλειά έγινε με το KDPowerMeters (freeware)http://rapidshare.com/files/32222946/KDPM.rarτο οποιο το παραμετροποιείς πλήρως, συμφωνα με το πακετο χρέωσης που χεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Αύγουστος 18, 2009 #96 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2009 Γινεται?Εχω ενεργοποιησει το wind plus non stop για μια εβδομαδα μεσω κινητου...γινεται να ενω ειναι συνδεδεμενο το pda μου στο wind internet να το συνδεσω μεσω usb στο λαπτοπ και να εχω και εκει ιντερνετ? με λιγα λογια το pda να να το παιξει μοντεμ...Παρεπιπτοντως γνωστος μου το εκανε με νοκια κινητο...εγω ομως εχω windows mobile εκει ειναι το θεμα...Αυτος μεσω του nokia pc suite το εκανε...Γινεται τιποτα σε αυτη τη περιπτωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Αύγουστος 18, 2009 #97 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2009 οταν συνδέεις το κινητό με USB σε ρωτάει αν θυμαμαι καλά activesync, storage και internet sharing. λογικά θα με το internet sharing θα δουλέψει. Υπάρχουν και προγράμματα που μετατρέπουν το κινητο σε wifi router. Επειδή το χω δουλέψει να ξερεις σε πετάει συχνά ,πολλά σιτε δε τα ανοίγει καν, ειναι αργό.. κλπ πρόσεχε στο APN μην έχει κανά gint.b-online.gr το οποίο χρεώνει κανονικά και με το νόμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
noone85 Αύγουστος 20, 2009 #98 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2009 Φίλε μου κοίτα αυτό http://www.wmwifirouter.com/Όταν ήμουν φαντάρος, ήθελα να έχω στο laptop μου internet.Είχα λοιπόν το wind plus non stop(χωρίς τον τωρινό περιορισμό των 40mb), φόρτωνα και αυτό το προγραμματάκι το οποίο χρησιμοποιούσε την hsdpa σύνδεση με την wind και την δρομολογούσε μέσω wifi στο laptop.Με λίγα λόγια στην πράξη είναι σαν να συνδέεσαι σε οποιοδήποτε router.Πάρα πολύ πρακτικό και χωρίς πολλές ρυθμίσεις μου έλυσε τα χέρια καθώς είχα και πολύ γρήγορο ίντερνετ(έπιανε κάπου στα 2mbit) έκτος του ότι είχε περιορισμό 1mb ανά αρχείο(το wind plus non stop).Ελπίζω να βοήθησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHOG Σεπτέμβριος 14, 2009 #99 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2009 Παιδια θελω να ρωτήσω κατι για τα WM 6.1Γινεται να δημιουργηθει μια νεα συνδεση ευρειας ζωνης ?Πιο συγκεκριμενα:Στη σχολη μου για να συνδεθουμε στο Internet αρχικα μπαινουμε σε ενα ξακλειδωτο ασυρματο δικτυο (βλεπεις μονο τοπικα) και επειτα με συνδεση ευρειας ζωνης (PPPoE) συμπληρωνουμε user & pass και εχουμε net! (οι 2 συνδεσεις δουλευουν ταυτοχρονα)Αυτο μπορει να γινει στα WM 6.1?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Σεπτέμβριος 14, 2009 #100 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2009 http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa917755.aspxΜπορεις να δεις και αλλες σχετικες πληροφοριες πανω σε αυτο με τα υπολοιπα tabs !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.