jois21 Φεβρουάριος 13, 2008 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Μονο για την οθονη, οχι.κοιτα προς κατι αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 18, 2008 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2008 Ξέρετε κανέναν καλό contact manager για pda με wm6? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Φεβρουάριος 18, 2008 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2008 Αν και είμαι ικανοποιημένος με τον default των wm6, είχα δει και αυτόν ο οποίος είναι συμπαθητικός... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 18, 2008 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2008 Μάλλον δεν το έθεσα καλά. Είχα καλομάθει με την Νοκια, και ψάχνω για ένα πρόγραμμα που να μπορώ από υπολογιστή να διαχειριστώ τις επαφές μου (επεξεργασία, προσθήκη, κτλ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Φεβρουάριος 18, 2008 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2008 Αυτό μπορείς να το κάνεις από το activesync και να συγχρονίζεις τα contacts του outlook με τα contacts του pda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 18, 2008 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2008 Τόσο απλό όντως. Πώς φαίνεται ο άσχετος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 22, 2008 Author #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2008 Επειδή όλο το ψάχνω πέρα δώθε, ένα linkάκι στο PointUi http://www.thelab.gr/showthread.php?t=45708 Επιτέλους παίζει με WM2003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Ιούνιος 23, 2008 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2008 Επειδή είμαι σε φάση αλλαγής του κινητού μου και κοιτάω και προς pda μεριά ένα σχόλιο για την σύνταξη των sms θα ήταν κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτο ! Συγκεκριμένα μπορείς να γράψεις διπλά και τριπλά μηνύματα (εννοώ πλειάδα χαρακτήρων, πχ 240) και πόσο εύκολο και γρήγορο είναι το να γράψεις ?! Αναφέρομαι σε συσκευές χωρίς πληκτρολόγιο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιούνιος 23, 2008 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2008 Επειδή είμαι σε φάση αλλαγής του κινητού μου και κοιτάω και προς pda μεριά ένα σχόλιο για την σύνταξη των sms θα ήταν κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτο ! Συγκεκριμένα μπορείς να γράψεις διπλά και τριπλά μηνύματα (εννοώ πλειάδα χαρακτήρων, πχ 240) και πόσο εύκολο και γρήγορο είναι το να γράψεις ?! Αναφέρομαι σε συσκευές χωρίς πληκτρολόγιο ! Νομίζω πως όλα στέλνουν κανονικά πολλαπλά sms. Τώρα όσο αφορά την ταχύτητα,μαθαίνεις σιγά σιγά αλλά σε καμία περίπτωση δεν πιάνεις την ταχύτητα του κινητού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούνιος 23, 2008 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2008 Μπα με ένα resco kb την πιάνεις (κράταει λέξεις ) Στέλνουν πολλαπλά sms ( σαν στέλνεις sms σε παλλαπλούς παραλήπτες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Ιούνιος 23, 2008 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2008 Κατ' αρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά κατά δεύτερο δεν καταλάβατε πλήρως τι εννοούσα ! Οσο αναφορά την ταχύτητα μπήκα στο πνεύμα. Πιο αργά από κινητό αλλά με κάτι σαν Τ9 πάει πιο γρήγορα. Το άλλο που θέλω να μάθω είναι αν μπορείς να γράψεις ένα μήνυμα πχ 200 ή 240 χαρακτήρων. Να έχει δηλαδή πάνω από 160 γράμματα ! Οχι αν μπορώ να κάνω μαζικό spamming στην παρέα μου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 23, 2008 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2008 Σε όλα τα κινητά μπορείς να το κάνεις αυτό, απλά το σπάει σε πολλαπλά sms, 160 χαρακτηρές είναι το όριο του δικτύου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 25, 2008 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2008 μήπως γνωρίζει κάποιος αν στον Opera (όπως πχ στπ ΙΕ) μπορούμε να κάνουμε scrolling χρησιμοποιώντας και την γραφίδα αντί μόνο για τα βελάκια του πλήκτρολογίου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Δεκέμβριος 31, 2008 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Με την Opera 8.65, αλλά και τις προηγούμενες κάνεις κανονικά scrolling με την γραφίδα από το vertical scrollbar στα δεξιά... αν εννοείς αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 31, 2008 #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Ρε παίδες, έχω πρόβλημα με το Ρ3300 μου.. Πραγματικά ΣΕΡΝΕΤΑΙ! :rant: Του έχω περάσει τα WM6.1 της HTC και δεν ξέρω τι να κάνω.. Εκτός από format, υπάρχει κάποιο άλλο tip; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Δεκέμβριος 31, 2008 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Ψάξε για άλλη ρομ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιανουάριος 2, 2009 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2009 Αυτό μπορείς να το κάνεις από το activesync και να συγχρονίζεις τα contacts του outlook με τα contacts του pda...Ξέθαμα.. Για να γίνει συγχρονισμός των επαφών πρέπει να έχεις υποχρεωτικά το Outlook? Έχω Vista, αλλά δεν κατάφερα κάτι με το Windows Live Mail (έχει υποπρογραμματάκι για επαφές), ή με το Windows Contacts... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakoZzz Φεβρουάριος 8, 2009 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 κανενα προγραμα για ιντερνετ ξερετε?υπαρχει mozzila για pda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 8, 2009 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 είναι ακόμα σε alpha στάδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakoZzz Φεβρουάριος 8, 2009 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 format πως κανουμε?καλο προγραμμα για internet??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.